SkyscraperCity Forum banner
41 - 60 of 1271 Posts

·
free-lance
Joined
·
12,451 Posts
Ej super za bazene, mislim položaj koji je kod stadiona!:banana::banana:

Jesi okinuo koju stadiona usput? Ili bazen sa stadionom?
Daj, baš me zanima kako izgleda ovo ispod tribine...ne vidi se baš od drveća.
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #42 ·
Bravo za Vinkovce !:) Reci mi molim te,ova vaša nova super moderna zgrada Hypo banke,tko je bio investitor i kad je zgrada bila gotova ? Jel ima Slavonska banka veze s time ?
Mogu saznat jedino ako prođem kraj nje, mislim da još nešto rade pa može biti da natpis o izvođaću stoji i dalje. Nadajmo se samo da ću izać iz kuće ovih dana:)
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #43 ·
Ej super za bazene, mislim položaj koji je kod stadiona!:banana::banana:

Jesi okinuo koju stadiona usput? Ili bazen sa stadionom?
Daj, baš me zanima kako izgleda ovo ispod tribine...ne vidi se baš od drveća.
Nisam stigao, išao sam iz birtije malo zapijen :cheers:
Volio bih uslikat gradilište sa tribine gore, ali mislim da neću na utakmice više ove godine. Tu su ti inaće i košarkaška dvorana Lenije i teniski klub te još jedan nogometni klub trečeligaš.

Ovo raščiščeno je otprilike koliko sam obilježio, iako će dvorana vjerojatno biti manja.Na stadionu je inaće upravo završena atletska staza, može se vidjet na tv-u.
U lijevom donjem kutu slike su dvije teniske dvorane, s tim da je manja sad srušena i veča produžena preko nje. Ili je izgrađena nova, nisam baš skužio.
 

·
free-lance
Joined
·
12,451 Posts
^^
Ma to, majstore!
Vidiš ,znači Vinkovci imaju pravi sportski kompleks! Cool.
Nisam stvarno imal pojma da ispod istočne tribine ima nečeg izgrađenog.Tartan stazu sam vidio sad na tekmi u nedjelju preko TVa. Mogu Ti reći da je Vinkovački stadion vrlo korektan za HNL a i šire, nakon ovih zadnjih obnova.Jedino bi nešto trebalo možda sa zapadnom tribinom napraviti a i možda ulickati sjever i jug.
Uglavnom ,sad možete komotno organizirat atletske mitinge i to po noći jer imate reflektore...:banana:
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #45 ·
Pa ono što će se sa stadionom sigurno napraviti u dužem roku je slijedeće:

Postavljanje sjedala na cjeli zaad, sjever i jug. To je neizbježno. Najdonji redovi zapada su još goli.

Postavljanje wc-a tamo di su potrebni. Kad stisnu komisije, budemo igrali u Europi opet i slično.

Pokrivanje istoka. To bi moglo biti u slijedečih par godina, ovisno o položaju kluba.

Proširenje sjeverne tribine. Također se spominjalo i prije.

I nadam se spuštanju istoka do razine terena. Ovako je 5 metara višlje, a dolje budu samo Ultrasi kad je kiša. Sječam se da sam išao prije rata i prvih godina poslije stajat dolje jer je bilo jeftino, al sad ne znam jel uopče otvaraju ako nema kiše.

Iako i ovakav stadion valja potrebama, samo da srede sanitarni čvor i postave sjedala svagdje. Uistinu je jedan od boljih, posebno sad lići na nešta sa stazom.

Problem je što će nam kad tad trebat prava sportska dvorana. Ova ispod istočne tribine prima jedno 500-injak ljudi i u raspadu je. Krađa na materijalu je učinila da se počne raspadat nakon dvije godine. Ali predpostavljam da ćemo na nekakvu dvoranu morat čekat dok neki klub ne ode u Europu. Odbojkašice su nam trenutno jedine dvoranski prvoligaši(ce) koliko znam. edit- a one i igraju u nekoj drugoj srednjoškolskoj dvorani inaće.

E da, ispod istoka su napravljeni prostori prije 10-ak godina, tamo je fitness klub i teretana, a kraj tribine je izgrađena zgrada sportske medicine, ili sportska klinika, šta li je već, prije dvije godine.

Mene jedino smeta što više ne mogu radit motorijadu na toj livadi di grade bazene, morat ću ići u neku pripizdinu na rubu ili izvan grada, hehe. Al dobro, nek grade, iako ju ja neću koristit.
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #46 ·
Zaboravih stavit:

Vinkovci - Izgradnja novog objekta u koji ce se smjestiti Centar za socijalnu skrb u Vinkovcima, za što je država preko Svjetske banke osigurala 11 milijuna kuna,
započela je prije godinu dana i radovi se odvijaju predvidjenom dinamikom. Novi objekt površine je oko 1200 četvornih metara. Imat će čak 34 ureda, dvoranu za sastanke, prostor za grupni rad te savjetovalište za roditelje. Preseljenje trideset i troje djelatnika u novi prostor, osigurat će im rad u suvremenim uvjetima, a što će značiti i bolju i kvalitetniju uslugu za same korisnike. Potporu izgradnji Centra, osim Grada, dalo je i resorno ministarstvo, kao i vukovarsko-srijemska županija koja je financirala izradu projekata i ostale dokumentacije.(Vinkovačka TV)

Mislim da znam koja je zgrada, odmah do policije, županije i ureda za obranu, ali nisam mogao prić da ju slikam. Probat ću sa druge strane jednom.
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #48 ·
Hehe, išao bih ja svojevoljno da mogu

Nego, baš sam našao sliku od kad se gradila ta sportska klinika, od 30.9.07, prolazio sam i pitao se šta je to

 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Mene malo živcira smještaj te sportske klinike jer je praktički nakeljena na sam ćošak I i J tribine. Tako da se stadio nema šanse širiti tj, zaokružiti se i spojiti tribine. :bash::eek:hno:

A onaj iskolčeni prostor za zen-ba mi izgleda malo malo. Al valjda će kad se izgradi ličiti na nešto.. :) Samo da ne bude kao s košarkaškom dvoranom, kao što si napisao, da se raspala nakon par godina. (nedavno su je malo pofarbali izvana pa liči na nešto..)
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #52 ·
Vinkovci - Na konferenciji za novinare danas se javnosti predstavila novoosnovana Udruga stanara grada Vinkovaca... ostatak vijesti je beskoristan, međutim ovo će, nadam se, biti dobro za pročelja nekih zgrada i njihov okoliš.
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #55 ·
Bio sam prije 10 dana u Vinkovcima...:D odlican je gradic
Bit će odličniji na proljeće kad ne bude blata na sve strane
 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #57 ·
Bazeni 

·
Banned
Joined
·
206 Posts
Discussion Starter · #59 ·
^^ovo baš super izgleda,jel se zna cijena? :)
eto,kutina i vinkovci nekak u isto vrijeme dobivaju bazene ;)
41,3 milijuna kn.
 
41 - 60 of 1271 Posts
Top