SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 134 Posts

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Discussion Starter · #1 ·
:puke: :puke: :puke:L'oposició denuncia que Educació dóna recursos a centres a canvi del trilingüisme
Fan costat a l'STEI en el cas de la directora sancionada i prometen tallar la «crispació»


LAURA MORRAL.Palma.
Tots els partits de l'oposició expressaren ahir el seu suport al sindicat STEI-i per haver fet costat a la directora d'una escola de la zona de Calvià davant un possible cas «d'assetjament moral». Durant el primer trimestre de curs la docent ha estat sotmesa a investigacions constants per part dels serveis d'inspecció educativa que li obriren un expedient disciplinari. Els grups de l'oposició corroboraren que la Conselleria intercanvia recursos, necessaris pels centres, a canvi que apliquin el trilingüisme.

Davant aquests fets, tant el PSIB, com el Bloc i UM, rebutjaren el comportament que ha estat tenint el Partit Popular en aquesta legislatura amb la Comunitat Educativa. Així, asseguraren que si guanyen les eleccions acabaran amb aquesta «crispació» entre l'actual Govern i el món educatiu. La portaveu d'educació del PSIB i integrant a les llistes autonòmiques, Bàrbara Galmés, expressà que la Conselleria, en ocasions, ha ofert renovacions del sistema informàtic als centres o pissarres interactives, entre d'altres recursos. També denuncià aquest tipus de persecucions i mostrà tot el seu suport al sindicat. A la vegada, Galmés prometé que si el PSIB guanya les eleccions farà una radiografia de la situació educativa de les illes adaptant-la a la realitat. Això inclou la retirada del decret de trilingüisme, que a judici del seu partit és «inviable i discriminatori».

[...]

http://www.diaridebalears.cat/segona.shtml?-1+3+182961

:puke:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Ui, a jo ara em ve al cap el cotxe de propaganda electoral q acaba de passar... puff, i en plan canço super-yanki "Pé Pé!! No mas pormesass sin cumpliiiiirrrr!!! Txan! Txan!!" :puke:

(Pels q heu vist "Team America", sonava com la de "America, **** you! Nuestra mision salvar a este puto mundooooo!!" :rofl: )
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Discussion Starter · #5 ·
El Parc Bit ha venut una finca a 25 euros el metre per fer-hi una escola privada
El mínim que reclama a les empreses interessades és de 300 euros més IVA


JOAN RIERA. Palma.
L'empresa Parcbit desenvolupament S.A., dependent del Govern balear, ha venut una extensió de 7,5 hectàrees a 25 euros el metre quadrat per a construir-hi un col·legi privat lligat a l'Opus Dei. A qualsevol empresa, se li exigeix un preu mínim de 300 euros el metre més IVA. El Govern l'ha venuda a una Fundació per a un ús «exclusivament docent» mitjançant un concurs públic. El col·legi, impulsat per la «Fundación Educación y Familia», ja està en un avançat estat de construcció. Els treballs avancen a un ritme més que notable. Està situat a prop dels edificis del Parc Bit i no lluny de la UIB. Al fons es veu Establiments. Entre les obres i l'inici de les faldes de la Serra hi ha més d'un milió de metres rústics. Experts que han observat les obres asseguren que l'escola s'havia d'aixecar en 2,5 hectàrees i tenia la possibilitat de construir un màxim de 25.000 metres. La realitat és que en l'actualitat, i quan el col·legi no està acabat, ja hi ha 54.000 metres edificats.

[...]

http://www.diaridebalears.cat/segona.shtml?-1+3+183153
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ Ale, vinga a malgastar diners publics! :puke:

@Boo: no se com es... si tens la sintonia per qualque banda... :D
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
^^ Nu se, supòs que si vas a sa seva web, jo es que passo de webs electorals, estic fins es webs de publicitat a ca meva i d'himnes per tot XD

Lo de retro ho deia perquè és sa típica fugoneta citroen dels anys 80 amb un megafono que va a 10 Km/h per tal de repartir sa bonanova a tots es ciutadans indecisos :lol:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
:crazy:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ :rofl:

I les noies a parir ja! :D
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Pues aixo: si ets jove, feina, casa, matrimoni per l'esglesia i a tenir mooooolts fills "españoles de bien", que sino encara vindran els moros i... :rofl:
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Discussion Starter · #15 ·
La mare que liderà la protesta pel trilingüisme a Calvià, vinculada al PP
Va de 6 a la llista de Delgado, el batle que no té doblers pel català


LAURA MORRAL.Palma.
La candidata número sis a les llistes del PP municipal de Calvià, Esperança Català, va ser qui liderà les queixes dels pares davant la Conselleria d'Educació contra la directora sancionada de l'escola d'aquest municipi, perquè volien que el col·legi aplicàs el trilingüisme. Aquesta proposta va ser prèviament debatuda al Consell Escolar del centre i no prosperà. Va ser llavors, que les reivindicacions es traslladaren a la Conselleria. Català està vinculada al PP de Calvià i dóna suport al projecte del cap de llista d'aquesta formació política, Carlos Delgado, el mateix govern municipal que durant aquesta legislatura ha destinat un euro del seu pressupost a la normalització lingüística; i el mateix partit que, en l'àmbit autonòmic, ha portat el trilingüisme com a projecte educatiu bandera d'aquest mandat, a costa de llevar hores d'ensenyament en català. La portaveu dels pares, en declaracions realitzades ahir a Diari de Balears admeté que és la representant de l'Associació de Pares d'Alumnes en el Consell Escolar d'aquest centre. No obstant això, assenyalà que l'únic que volen les famílies «és que els seus fills tenguin la millor educació possible». A més, Català desvinculà qualsevol tipus de partidisme polític de les reivindicacions d'aquests pares: «És una AMPA de tots els colors polítics i ens hem unit pel benestar dels nostres fills», defensà. Amb tot, les seves queixes propiciaren que la Inspecció Educativa es mobilitzàs, que la Conselleria obrís un expedient disciplinari a la directora del centre i que estigués sotmesa a investigacions constants des del primer trimestre de curs, pròximes al que es podria considerar «assetjament moral». L'expedient s'ha resolt de manera provisional amb una sanció contra la directiva. La versió oficial parla d'incompliment del calendari escolar i de l'adaptació a inici de curs dels infants de 3 anys.
Adreça: www.diaridebalears.com/segona.shtml?3172+3+183211

:puke:
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
^^ No, si això de que t'avançam el 20% de la vivenda es factible (suposo que et fan un préstec sense o a baix interès), el que no s'enten és això de "t'avalam davant l'empresari perquè puguis obtenir un contracte de feina indefinit" :creisi:
Però un 20% és moltíssim, ho posaran a tipus zero? :? Això si, ara diuen que només és si finalitzes els estudis, un bon incentiu alemnys.
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ Si, això es una bona política, ja que a les balears estan totalment desincentivats.

Per cert.... ¡¡¡¡JA HA ARRIBAT LA JORNADA DE REFLEXIÓ!!!! UEEEEE!!! A LA FI PODREM DESCANSAR!!!

Joder, es q ahir ja va ser xungo amb el carro del PSOE, pero avui el del PP mes xungo impossible... el volum molt mes fort, tot el temps l'himne aquest que es pega tant (no la merda cançó que comentava l'altre dia, q era a Albacete capital)... i un tio anunciant el miting amb exactament la mateixa veu que els del NO-DO :crazy:

En fin pilarin, ara no se en quin estat estarà la bici, pq ahir varem treure un "especial eleccions" denunciant totes les il.legalitats de l'actual batle... Sr. C (Se diu "Conrado", pero com que d'honrat no te res, pues...). I claro, com surten cases il.legals de gent del poble a moltes fotos, pues ja han caigut unes quantes amenaces sobre noltros :eek:hno:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Aquests articles d'opinio son de :puke:

O Matas O Un Nuevo Pacte, O Estaràs O La Corrupción

Las de mañana no son unas elecciones cualquiera. Las Islas Baleares en general y Mallorca muy en particular se juegan mucho, demasiado quizá, tanto como en 2003, tanto como el ser una comunidad de primera o bajar a segunda. Los ciudadanos baleares deben optar entre mirar hacia adelante o echar la vista atrás con la segunda parte de un Pacte de presunto Progrés que sería aún peor que la primera al completarse con ERC. Antes de coger la papeleta los votantes deben plantearse si viven mejor o peor que hace cuatro años y obrar en consecuencia.

Gestión contra gestión la comparación es escandalosa, de goleada a lo España-Malta. El Pacte hizo 2 kilómetros de carreteras, el PP 140 -70 veces más-; el Pacte construyó cero hospitales, el PP tres y uno en camino; el Pacte disparó las listas de espera por encima de los dos meses y medio y el PP las ha dejado en 50 días; el Pacte ni sabía lo que es un Palacio de Congresos y el PP ha pasado del estadio de los proyectos al de los hechos; el Pacte levantó nueve colegios, el PP cuatro veces más y el Pacte inauguró tantas residencias como una y el PP por obra y gracia de la gran revelación del Govern, Rosa Puig, nada más y nada menos que ¡¡¡21!!!

Las cifras macroeconómicas ratifican punto por punto este diagnóstico que se resume en pocas palabras: el Pacte nos llevó a la ruina y el PP nos ha devuelto la prosperidad. Los guarismos no están sujetos ni a interpretación ni a manipulación, de ahí su contundencia. Y las impepinables cifras indican bien a las claras que en estos cuatro años se han creado 50.000 puestos de trabajo, se han recuperado los 800.000 turistas que ahuyentó el Pacte más otros 700.000 de propina y que el PIB ha pasado de decrecer a situarse a un paso de la media nacional tocando ya el 3%.

Pero, sobre todo y por encima de todo, ésta ha sido la legislatura en la que la moderación ha sustituido al talibanismo político y más concretamente lingüístico. El anterior Govern consideraba a Baleares un país, reclamaba el derecho de autodeterminación y tenía previsto crear una Conselleria de Asuntos Exteriores. El de Matas ha impulsado un Estatut impecablemente constitucional y ha resucitado un bilingüismo que es fiel reflejo de lo que se vive en la calle además de introducir la libre elección de la lengua vehicular más el trilingüismo.

El dilema es aún más sencillo de resolver en el caso de una Mallorca que tiene que decidir entre la corrupción que representa Maria Antònia Munar y el aire fresco que tan fielmente define el proyecto que encabeza Rosa Estaràs. Son dos modelos antagónicos: uno que antepone los intereses privados más espurios a cualquier otra consideración y otro obsesionado por el interés general.

Los mallorquines tienen que determinar si quieren que les siga presidiendo la que perderá las elecciones o la que las ganará, la que tiene un patrimonio de 13 millones con 3.000 de sueldo o la que las pasa canutas para llegar a fin de mes, la que transporta la grava de las carreteras que adjudica o la que jamás ha tenido una empresa, la que adjudicó un solar público a mitad de precio o la que vuelve locos a los contratistas públicos con sus tijeretazos, la que montó La Piñata o la que anuncia una macroauditoría en la institución, la presidenta del partido beneficiado por la presunta compra de votos por correo o la que pide a la Fiscalía que actúe. En definitiva, la inmoralidad frente a la moralidad, la estética de Chanel frente a la de Zara, la amoralidad frente a la honradez.

Ni Baleares se puede permitir el lujo de votar al Pacte que nos llevó a la ruina de 1999 a 2003 -otra cosa sería un PSOE en solitario- ni los mallorquines pueden dejar pasar la mejor ocasión que hayan tenido jamás para acabar con la corrupción en el Consell y para democratizar una institución en la que las minorías gobiernan a las mayorías. La fiesta democrática de mañana es crucial, tan crucial que ninguna persona sensata y de bien debe perdérsela. Todos a las urnas.
http://www.elmundo-eldia.com/2007/05/26/illes_balears/1180130402.html

No es que facin interpretacions distorsionades, sino que directament diuen MENTIDES, com que el PIB decreixia ( :crazy: ). Tampoc no xerren del deute que ha deixat el PP, dels mes grans de l'Estat... I diuen que la corrupcio a Mallorca es cosa de na Munar, quan na Munar gairebé no te representació política, i si fa algo es perquè el PP li dona suport!

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
 
1 - 20 of 134 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top