Proponuje zmienić nazwe na WIG - nazwa bardziej ekonomiczna i rzucająca sie w oczy 
Na Michelinie jedynie co sie dzieje, to jest budowana kanalizacja.Przydałoby się z penetrować Południe i Michelin oraz Zawiślu we Włocławku, bo kompletnie nie mam pojęcia co tam się dzieję.
Mam nadzieję, że będzie fotorelacja z trasy średnicowej w Grudziądzu, to jest super ciekawa inwestycja.Ciekawie się zapowiada,
Wolę jednak alfabetyczną kolejność![]()
No tak, przecież tam już nie ma nawet, gdzie budowaćmabiel said:Na Michelinie jedynie co sie dzieje, to jest budowana kanalizacja.
Dobrze widzieć co się dzieje w miastach naszego regionu, ale z tym cytatem się nie zgadzam. My tu w Bydgoszczy bynajmniej nie uważamy że nasze miasto się dobrze rozwija. Poczytaj forum- wszystkich poza paroma osobami dobijają nasze władze (zwł. prezydent), marszałek i marazm w mieście.Władze samorządu województwa Kujawsko-Pomorskiego po przez swoje decyzję dają sygnał, że tylko Bydgoszcz i Toruń mają wpływ na rozwój regionu.
fotki z tej inwestycji sa juz w odpowiednim watku:Mam nadzieję, że będzie fotorelacja z trasy średnicowej w Grudziądzu, to jest super ciekawa inwestycja.
Czy posty w tym wątku i w poszczególnych wątkach dotyczących tych miast nie będą się dublowały?a poza tym to swietny pomysl na watek :cheers:
Raczej będą. Wartoby się jednak postarać, aby w tym wątku było dużo konkretnych informacji i zdjęć, bez zbędnych OTCzy posty w tym wątku i w poszczególnych wątkach dotyczących tych miast nie będą się dublowały?
Nie wiem, o co chodzi koledze z Bydgoszczy?W trzeciej osobie w miejsce kończącego wyraz "ę" pojawia się "e".
Chyba, że rzeczywiście regularnie powstajesz tam, gdzie stawiają Carrefoura...
Czepiasz się dla samego czepiania i tym samym zaśmiecasz temat.A czy ta nakładka ma opcję wyłączenia?