a ja skomentuje! a co! 
----edit-----
nie, żebym spamował, potem edytuje posta z własciwą treścią
----edit-----
nie, żebym spamował, potem edytuje posta z własciwą treścią
widać, że zawsze dobrze myślałeśkaliszanin177 said:Ps: a jaki jest związek Maryli Rodowicz z Włocławkiem? Zawsze myslałem że Maryla jest z Zielonej Góry?
tak... liczba linii hipermarketowym jest wyznaczniekiem rozwoju miast...kaliszanin177 said:WOW to Włocławek jest daleko w tyle jeśli chodzi o linie hipermarketowe... tylko 3 ma... w Kaliszu jest ich 11
Ale czekam z niecierpliwością na fotki Włocławka , bo nigdy tam nie byłem.. chętnie zobacze...
raczej postepującej ich degeneracji.bizi said:tak... liczba linii hipermarketowym jest wyznaczniekiem rozwoju miast...
mg:
et: :rofl:
bizi said:tak... liczba linii hipermarketowym jest wyznaczniekiem rozwoju miast...
mg:
et: :rofl:
czekamy na zdjęcia Włocławka, dla mnie to miasto-zagadka.
WKS Śląsk Wrocław na avatarze? Aż tak Ci dał w kość Anwil Włocławek? Może zacznij jeszcze teksty w stylu "Rumunia" ? Zostawie to bez komentarza.raul said:Przejeżdżałem jeden raz przez Włocławek, zatrzymałem się w nim na jakąś godzinę i z tego co pamietam to miasto robiło wrażenie niesamowicie brudnego, jakby opuszczonego prze większą część mieszkańców i bardzo biednego. Mam nadzieję ze od tamtego czasu zmieniło się tam kilka rzeczy na lepsze...
A widziałeś, kiedyś w starej części miasta drapacze chmur??Jedrzej said:Małe te fotki strasznie. A tak fajnie się zapowiadało...
A jeżeli to
![]()
Jest serce ponad 100 tys miasta, to współczuje.
Tutaj masz ten plac w całej okazałości, a jeszcze przypomne że znajduje się to w starej części miastaJedrzej said:Małe te fotki strasznie. A tak fajnie się zapowiadało...
A jeżeli to
![]()
Jest serce ponad 100 tys miasta, to współczuje.
JaCeK ! said:Proszę się nie śmiać z Włocławka
-Popiełuszko skończył żywot w miescie- na tamie.
Noo to rzeczywiście jest do pozazdroszczenia :runaway:
Przyłączę się jednak do krytkyki krytykowania () miasta przez innych. Każde miasto ma swój urok i każdy chce pokazać je z dobrej strony. Kraków jest niby piękny a można w nim znaleźć takie dziury, takie miejsca że Trzeci świat by się nie powstydził, zresztą jak wszędzie. Niektóre głosy krytyki są strasznie głupie. A najgorsze są te podpierane stereotypami :bash:
Problem jest taki że jestem przede wszystkim kibicem piłkarskim wiec Anwil mi własciwie zwisa i powiewa. Owszem czasami chodze i na kosza ale mecze baskeu nie emocjonują mnie aż tak bardzo. I nie miałem zamiaru pisac o żadnej Rumunii bo przede wszytkim nigdy nie byłem w Rumunii to skąd mam wiedzieć jak tam jest...blix said:WKS Śląsk Wrocław na avatarze? Aż tak Ci dał w kość Anwil Włocławek? Może zacznij jeszcze teksty w stylu "Rumunia" ? Zostawie to bez komentarza.
Jeszcze wrzucę kilka fajnych fotek tylko coś zjem.