SkyscraperCity Forum banner

?

Wakacyjne igraszki

1674 Views 6 Replies 5 Participants Last post by  wloclawianin
1 - 7 of 7 Posts
No szczerze mówiąc jestem na TAK, nie wnikam w technikę wykonania, dla mnie to jest wakacyjny akcent i .... tyle. :cheers:
Tylko nie stempluj małej gwiazdki :banana:
Troszkę tytuł mi "nie smakuje" w kontekście tego co widzę, ale to inna historia. Ładna woda i z pewnością typowo miejski obrazek wakacyjny. :eek:kay:

8/10
henry hill said:
Troszkę tytuł mi "nie smakuje" w kontekście tego co widzę
Nie wiem czy o tym samym myślimy, ale swój wpis poprzedzę cytatem z twojego postu.

Tytuł właśnie wg. mnie jest trafiony - igraszki (błędnie) zawsze kojarzą nam się z zbereźnymi zabawami, często związanymi ze słowem S E X... a tutaj autor pokazał, że słowo igraszki ma pierwotnie inne znaczenie i nie odnosi się do tego trzyliterowego słowa, które wcześniej pozwoliłem sobie napisać.

Zdjęcie obnaża nasze skojarzenia, zboczenia i myśli...i to boli najbardziej! :D Przyznać się... ilu po tytule pomyślało o "tych" igraszkach :lol:
No dobrze to ująłeś i ja się przyznaję, choć nie chciałem się rozpisywać. Nawet zrobiłem to poprzednio, jakoś to tłumacząc takimi czasami mediami, ale potem to skasowałem i napisałem "ale to inna historia". :D

Z Bogiem synu. :D
Zostawiam 9 - bo przy pierwszym spojrzeniu od razu czuć wakacyjną pogodę.

Ale...
po komentarzach dotyczących tytułu i napisie na koszulce sweet girl mam bardzo mieszane odczucia...
Jednak ze zdjęciami dzieci trzeba być wyjątkowo ostrożnym.
Henry - nie tylko ty tak pomyślałeś niestety... :) Ja, katol z włocławskiego Długosza też :D
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.