Miało być:
Wyszło:
Mamy się bać ?

Wyszło:

Mamy się bać ?
KróLEWska stanie w centrum Warszawy
Tomasz Szpyt | 22 kwietnia 2014
POLSKA W połowie maja austriacka firma S+B Gruppe planuje rozpocząć budowę nowego biurowca w centrum Warszawy. Powstanie on u zbiegu ulic: Królewskiej i Granicznej.(...)
Zajrzałem dziś na działkę przy Królewskiej - ostatnio zdawało mi się, że wycinali tam drzewa, ale nie byłem pewien. Pozostałości faktycznie wyglądają na świeże:
![]()
![]()
Jak dobrze, że zamieściłeś też i informacje z pierwszego i najlepszego źródła wiedzy o inwestycjach w całym wszechinterneciez naszej ulubionej strony, więcej na stronie![]()
Nie nie będzie. Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie Piotrka00: http://i.imgur.com/qAlmZUT.jpgFajny budynek, ale mam wrażenie, że urbanistycznie poszli na kompromis i biurowiec nie zajmie całej działki tylko zostanie zrobione otwarcie na okna tego jamnika z tyłu... mam nadzieję, że się mylę i że ta niższa część bedzie dochodziła do samego biurowca Saski Point aczkolwiek wątpie, że tak będzie.
Żaden z tych warunków nie wymuszał blachy falistej i kuwet.^^ Analiza na poziomie środowego egzaminu ogólnopolskiego, albo i niższa. Wspólna była budowana pod ekonomiczną sieć hotelową, w trudnych warunkach zastanego szkieletu i pod specyficzne standardy hotelu.
Na pewno nie będzie takiej przerwy jak na tej wizualizacji :nuts: Pewnie będzie wyrwa szerokości węższej ściany bloku, co jest akceptowalne.Fajny budynek, ale mam wrażenie, że urbanistycznie poszli na kompromis i biurowiec nie zajmie całej działki tylko zostanie zrobione otwarcie na okna tego jamnika z tyłu... mam nadzieję, że się mylę i że ta niższa część bedzie dochodziła do samego biurowca Saski Point aczkolwiek wątpie, że tak będzie.
CrtZ zawiodłeś mnie, trzeba było bardziej pojechać i przyrównać moją wypowiedź do egzaminu szóstoklasisty i dodać jeszcze coś o mojej matce. To byłby wtedy konkretny pojazd rodem z onetu :cripes:^^ Analiza na poziomie środowego egzaminu ogólnopolskiego, albo i niższa. Wspólna była budowana pod ekonomiczną sieć hotelową, w trudnych warunkach zastanego szkieletu i pod specyficzne standardy hotelu...
Pod warunkiem, że wizualizacje nie są świadomie przekłamane. Kondygnacje biurowca na pierwszym planie są podejrzanie niskie w porównaniu do kondygnacii bloku na drugim planie.Za niskie o 2, 3 kondygnacje i jak dla mnie to przekombinowane.
CrtZ dał się po prostu sprowokować i na onet odpowiedział onetem.CrtZ zawiodłeś mnie, trzeba było bardziej pojechać i przyrównać moją wypowiedź do egzaminu szóstoklasisty i dodać jeszcze coś o mojej matce. To byłby wtedy konkretny pojazd rodem z onetu :cripes:
Odpowiadając na twój profesjonalną wielobranżową analizę zależności pomiędzy wizualizacją a realizacją:
Kuwetowiec był budowany na podstawie koncepcji i z niej wynikającego projektu budowlanego. Koncepcji, dzięki której powstała wizualizacja.
Efekt końcowy jest diametralnie inny niż wizualizacja co oznacza, że podczas budowy zmieniła się koncepcja.
Nic nie stoi na przeszkodzie by w tym również trudnym terenie (ograniczenia ze względu na obowiązek doświetlenia bloku obok) koncepcja się nie zmieniła i nie powstał budowlany koszmarek.