SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] świetne tapety !

15833 Views 35 Replies 29 Participants Last post by  Robert Alda
1 - 20 of 36 Posts
o cholera w życiu nie widziałem tak pięknego zdjęcia przedstawiającego Warszawsi skyline!!!! szok jest super...:eek:mg:

na ostatnim zdjęciu wygląda jak by PKiN oczyszczali, no ale pewnie to nie możliwe , bo dawno by było o tym na forum ;]
Piekne są te pocztówki. :eek:
Zupełnie nowa perspektywa na pierwszym zdjęciu. Idealnie nadaje się na promocję warszawskiego skyline. Wspaniale uchwycony został jego historyczny wymiar.
Panoramka z nad Wisły to wizja miasta na Marsie. ;)

EDIT Zapomniałbym napisać, że widoczek z Mickiewiczem jest po prostu urzekający, uwielbiam to miejsce. Marzę, żeby wróciły tu kiedyś tramwaje. :cheers:
Nie, to tylko słońce. Ostatnie zdjęcie w tym zestawie to jakaś pomyłka, nie powinno się promować Warszawy pokazując pekina w tej perspektywie - nie wygląda to dobrze ani trochę. No ale pierwsze zdjęcie - rzeczywiscie jedno z lepszych jakie widziałem.
Kilka innych swietnych fotek, niestety tylko w malym formacie :(

See less See more
4
pierwsze-jedno z najlepszych jakie widzialem dot.Warszawy...na miedzynarodowe forum dajcie te zdjecia:)
Pierwsze super,nawet "niebieski koszmarek" wyglada na nim przyzwoicie,Wawka wyglada troche jak NYC
O w mordę, właśnie sobie zrobiłem tapetkę z niedawnych fot z błękitnego bo są świetne, ale ta pierwsza fota mnie poprostu rozwaliła. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Pierwsza fota - dajcie to na miedzynarodowe forum. Dla mnie kompletny opad szczeki :eek2:

Niesamowiete, odjazd :cheers: PKiN jest piekny na tej fotce. Faktycznie troche to NY przypomina ;)
:eek2:

Nie bede oryginalny jak powiem, ze wlasnie zbieram szczeke z podlogi po zobaczeniu pierwszego zdjecia...

Musze tez przyznac, ze jest to pierwsze zdjecie, na ktorym nie dostaje odruchu wymiotnego na widok niebieskiego koszmarka TePSy... nawet mi sie tu podoba, ale to oczywiscie wyjatek potwierdzjacy regule...
Mam nową tapetkę na kompie - nie ma to jak niesamowita , nowa perspektywa :)
Wy się tu zachwycacie a kalendarz z większością z tych fot już od paru miesięcy wisi u mnie na ścianie :cucumber: :bleh: Właśnie podziwiam widok nr 1 (bo to marzec)
highwayman said:
Wy się tu zachwycacie a kalendarz z większością z tych fot już od paru miesięcy wisi u mnie na ścianie :cucumber: :bleh: Właśnie podziwiam widok nr 1 (bo to marzec)
Napisz jaki format w centymetrach i gdzie kupiłeś,to może sobie kupię ,ten z Rondem 1 mam juz przeterminowany:D
Pierwsze jest niesamowite. Ogolnie Swietokrzyska to ulica z swietnymi widokami, a z poziomu dachu robi to jeszcze lepsze wrazenie, bo widac wiecej wiezowcow.
jeszcze jeden ze strony
See less See more
1 Tapeta - niesłychany klimat i do tego jakie widoki !!! WOW po prostu supcio tylko szkoda że Ściana wschodnia nie jest odremontowana bo wygląda dość nieciekawie.
To ministerstwo infrastruktury tak??? Juz jest sliczne przeciez.... wiec... RUSZAC Z APARATEM!!! Chyba znajdziecie to miejsce?? GENIALNA FOTA!!! Najlepsza jaka widzialem!
1 - 20 of 36 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.