SkyscraperCity Forum banner

Warszawa by DocentX (2007) Cz. I

4307 Views 23 Replies 22 Participants Last post by  DocentX
Zdjecia zrobione w ciagu ostatniego tygodnia

See less See more
100
1 - 20 of 24 Posts
gratuluje zrobienia fotek w Złotych Tarasach ;) albo miałeś farta albo ja pecha ;p
gratuluje zrobienia fotek w Złotych Tarasach ;) albo miałeś farta albo ja pecha ;p
jakos tym razem nikt sie nie czepial (widzialem jeszcze kilka osob robiacych zdjecia) - moze dali sobie "na wstrzymanie" ;)
A że niby w Tarasach nie można robićzdjęć?
Fotki wyśmienite, Warszawa wygląda elegancko:cheers: , z niecierpliwością czekam na następne.
Warszawa na tych zdjęciach wygląda po prostu pięknie!
Nie wiem czemu mam wrazenie ze palac na placu Bankowym po remoncie wyglada strasznie rusko.
Świetne,wiele ciekawych ujęć!!Teraz tylko czekać na Cz.II
Ladna ta nasza stolica, ale jeszcze roboty troche jest.
its remarkable when you stop to think that the city was destroyed to mere rubble over 60 years ago. The city is a testament to the will of Poles and their amazing resilience, as Rousseau said about the occupation of the three great powers "if they swallow you, don't let them digest you". ooppps to mialo bytch w angelskiem forum
See less See more
Super fotki. Warszawa musi dużo jeszcze zrobić ale może uda się naprawić zniszczenia architektoniczne (czyt. zabudowa z czerwonej epoki)
Fajne foty. Tak z emigracji czlowiek sobie oglada i wspomina...
Czekam na Czesc II...
Obejrzałem zdjęcia i poczułem się przez moment tak... patriotycznie uduchowiony. Do patriotycznej nirwany zabrakło mi tylko twarzy naszego jaśnie panującego :)

Fotki ZT sprowadziły mnie na ziemię :)
Warszawa zawsze kojarzyła mi się tylko z wieżowcami, teraz widzę też wiele pięknej starej zabudowy, Super foty i daj ich więcej :)
Fotki świetne. Kapitalnie ująłeś Plac Trzech Krzyży, który według mnie jest najpiękniejszym miejscem w Warszawie.

Czekam na następne fotki. Mam nadzieję że ich umieszczenie tutaj rychło nastąpi :D
ładna Warszawa na ładnych zdjęciach, które bardzo przyjemnie się ogląda. no i fajnie, że to cz.I - bo to oznacza, że będą kolejne :)
Fajna fotorelacja, tylko mogłeś podpisać zdjęcia. Części obiektów i ulic nie poznaje w ogóle.
1 - 20 of 24 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.