SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Comfort Offices

11058 Views 46 Replies 21 Participants Last post by  robsonsto

SGI Komfort oferuje najem powierzchni biurowej w noworealizowanej inwestycji w Warszawie przy ul. Czerniakowskiej. "Comfort Offices" to nowy biurowiec w niepowtarzalnej lokalizacji: w bezpośrednim sąsiedztwie enklawy starych drzew, 400 m od wejścia do Parku Łazienkowskiego, usytuowany przy wygodnej arterii komunikacyjnej, w odległości 10 minut jazdy samochodem od Centrum Warszawy oraz lotniska Okęcie.

Do realizacji niniejszej inwestycji zamierzamy przystąpić na przełomie marca i kwietnia 2006 roku, natomiast jej zakończenie planujemy na przełomie lutego i marca 2007 roku.

See less See more
3
1 - 20 of 47 Posts
Widzę że kolejny szczeciński developer rozpoczyna ekspansję ;)
ale budynki takie sobie
Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego wątku dla takiego drobiazgu ;) Tym bardziej że nie ma pewności że rzeczywiście już budują...
Lepiej by było zrobić wątek zbiorczy dla mniejszych placów budowy w W-wie.
SoboleuS said:
Nie wiem czy jest sens zakładania osobnego wątku dla takiego drobiazgu ;) Tym bardziej że nie ma pewności że rzeczywiście już budują...
Lepiej by było zrobić wątek zbiorczy dla mniejszych placów budowy w W-wie.
te budynki wcale nie są takie małe, powierzchniowo ten kompleks jest dwa razy większy od podobnego Riverside Park
See less See more
hazardously_wasted said:
troche to jak wiezienie wyglada.
Tak samo mi sie ten budynek skojarzył. Dodajmy, takie bardziej luksusowe więzienie...
Gdzie dokładnie to ma być, może ktoś wskaże na ortofotomapie?
^^ Hehe w fotomapie zostalem niedawno uswiadomiony jest dodatkowa opcja z widokiem konkretnych dzialek ;)
^
I numerami budynków przy największym zbliżeniu :)
^^ Nie chce robic OT ale dla wiekszej pewnosci moglbys wlaczyc siatke z dzialkami na powyzszym obrazku (mapie) ? Dzieki ;)
rcube said:
^^ Nie chce robic OT ale dla wiekszej pewnosci moglbys wlaczyc siatke z dzialkami na powyzszym obrazku (mapie) ? Dzieki ;)
Cholera, zasiałeś u mnie ziarno niepewności ;)

Przyjmując, że ulica widoczna w lewym dolnym rogu to Czerniakowska to wyglądałoby to jakoś tak, częściowo na wolnej działce pod numerem 116, częściowo na miejscu zburzonych budynków pod 102 ( na górze "enklawa starych drzew" :D ):

Ale z tego co pamiętam w pierwszych informacjach o tej inwestycji podane było wyraźnie, że adres to Czerniakowska 102. Więc może całość znajdzie się na tej działce, po prostu budynki wyszły mi ciut przyduże, a ulica z renderu dopiero powstanie ... Cholera wie, może to będzie coś takiego (na niebiesko ulice) :

:?
See less See more
3
^ Czyli moje pierwsze skojarzenie było prawidłowe :) Dzięki za zdjęcia.
lokalizacja wyśmienita, szkoda że jest stale degradowana przez powstającą zabudowę, aczkowlwie Comfort Offices są w sumie rozsądnym wizualnie projektem.
2006.06.22

Przy sąsiednim biurowcu porządkowanie terenu.
See less See more
2
Parę fot z 10.09.

Na sąsiedniej działce też budują:

A po drugiej stronie Czerniakowskiej też ;)

Na zakończenie jajo :crazy:

See less See more
7
Comfort Office wynajmą a sąsiad z jajkiem bedzie nadal pusty.
To bedzie nauczka
Strasznie dziadowka i przypadkowa ta okoliczna nowa zabudowa. Tak jakby sie zainspirowala pobliskim rogardiaszem handlu budowlango na Bartyckiej.
1 - 20 of 47 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.