5,241 Posts
przyszła (100 zł) . Dziękuję bardzo - ale cel wpłaty nie był określony@bronco10 A ode mnie przyszła wpłata ?
przyszła (100 zł) . Dziękuję bardzo - ale cel wpłaty nie był określony@bronco10 A ode mnie przyszła wpłata ?
Wyślij, zobaczymy co w Lightroom mi wyskoczyby coś więcej z RAW-a wyciągnął
Oczywiście każdemu uczestnikowi sobotniej akcji z łopatą mogę wysłać na priv zdjęcie w pełnej rozdzielczości.
Pytanie kiedy będzie to otwarcie. 22 to wtorek. Nadal nie wiadomo czy to będzie rano, czy w południe czy późną nocą. A może to będzie zupełnie inny dzień. Myślę, że w ciągu najbliższych 2 tygodni wiele się wyjaśni. Jakby były godziny nocne to chyba sam się chętnie na to otwarcie wybiorę.Dopiero teraz zauważyłem tą zacną akcję. To może powtórzymy coś podczas otwarcia S2 ? Aż tak daleko do Was nie mam![]()
Też nieco malowałem, np tę linię zewnętrzną na żółto. Potem miałem zabawę by rozpuszczalnikiem akrylowym zmyć ją z butów i palców hahaJa w szarej kurtce, operator puszki ze szprajem![]()
Brak pasa włączeniowego, to w ramach akcji:Jakby pytali, to olaliśmy pas włączeniowy z S2, bo on się kończy, a chodzi nam przede wszystkim o połączenie Ursynowa z Wilanowem, które na dniach będzie gotowe![]()
Bronco, a moją wpłatę sprawdziłeś już może?przyszła (100 zł) . Dziękuję bardzo - ale cel wpłaty nie był określon
Bo to trzeba było zaprosić tefaueny i tefaupe warszawa ;-) zanim się happening dokonał. Teraz co najwyżej można wysłać foty na kontakt24 i do tvpwarszawa.Czy ktoś natknął się na jakiś odzew na tą akcję w mediach?
Też bardzo się cieszę, że akcja się udała, mobilizacja forumowa $$$ i obecności na happeningu zadziałała. Budujące!Nie musi być na Wilanowie, ale musi być niedasizm.