ale fajne
Niektore naprawde ciekawe... mam czekac na kolejne fotki czy spacer to tylko te zdjecia?
Kto jest na 1 pomniku...
filosss said:Czekam na opinie... Kontynuowac taka perspektywe czy tez szukac innej koncepcji...
Serio nigdy nie słyszałeś o słynnej warszawskiej Grubej Kaśce? Jest to coś w rodzaju studni, ujęcia wodnego. Została wzniesiona za czasów Stanisława Augusta Poniatowskiego. Nam to już pani w przedszkolu o niej opowiadałazonc said:...
Co to ta Kaska?![]()
Wszdzie i ten szczerze wyglada jeszcze wzgldnie...MIKI said:Super ujęcia, dzięki zaciekawe przedstawienie błękitnego. Naprawdę to bradzo ciekawy i przy tym ładny budynek. Wydaje się bardzo lekki jakby pływał w chmurach zlewa sie z niebe co tworzy sietny klimat.
PS: Czy wszędzie w Warszawie słupy sa tak obklejone parszywymi reklamami i ulotkami ? Czy to taki jeden przypadek.
![]()
:bash:
To jest coś niesamowitego za to powinny być kary !!! i to duże. Dlaczego nikt na to nie zwraca uwagi czy już wszystkim jest wszystko obojętne. Takie rzeczy naprawdę szpecą ulicę.filosss said:Wszdzie i ten szczerze wyglada jeszcze wzgldnie...
Nieee, no MIKI nie mów, że pierwszy raz o tym słyszysz. Bardzo dużo się trąbi się o tym na forum, a poza tym, z tego co pamiętam, to nie jest tylko problem Warszawy. W Łodzi tego nie ma?MIKI said:...
PS: Czy wszędzie w Warszawie słupy sa tak obklejone parszywymi reklamami i ulotkami ? Czy to taki jeden przypadek.
...
No nie wiem musiałem przeoczyć to, wiem że coś było ale nie wiedziałem za to na taką skale. w Łodzi także są ale nie w takich ilościach. Co nie spojrzę na fotkę z Wawki to widzę słupy ostro poobklejane tymi ogłoszeniami.Krzycho said:Nieee, no MIKI nie mów, że pierwszy raz o tym słyszysz. Bardzo dużo się trąbi się o tym na forum, a poza tym, z tego co pamiętam, to nie jest tylko problem Warszawy. W Łodzi tego nie ma?