SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Filosssa spacery po Warszawie - samo Centrum

3237 Views 16 Replies 12 Participants Last post by  Adam P
Witam. Pomimo, ze zdrowie nie te - wolny dzien to nei mozna bylo przepuscic takiego slonca. Kolejny spacerk to czyste Centrum Okolice PKiN, ZT, Rondo... Wiec zapraszam (przy niektorych komentarz, przy niektorych brak - sami musicie dopowiedziec:)

Chmielna... Sciana Wschodnia i wieza ZT.

Tepsa...

Smyk...

...Uniwersal...

Pasaz Wiecha...

Indiance:)... ktrorych czesto mamy okazje spotkac... fajnie graja notabene a i wyglad pierwsza klasa...

Jak sie podobalo to czekam na opinie...
See less See more
35
1 - 17 of 17 Posts
Filoss - fajne zdjecia, ale mozna sobie od nich szyje skrecic ;)

A apropos Indian i innych podobnych ulicznych grajkow i sztukmistrzow, to czy zauwazyliscie, ze w Warszawie rzadko kiedy dookola nich stoja ludzie. W takim Gdansku zawsze widze tlumek dookola, a u nas mało kto sie zatrzyma. Wszyscy w takim pospiechu.. No, ale nie przecze, ze jak mnie cos na prawde zainteresuje to chetnie sie zatrzymuje i cos tam wrzucam do kapelusza.
PS. To jest genialne:
See less See more
Swietne! Starałeś się znaleść ciekawe punkty widzenia. Super jest to ostatnie i widok na ZT w szybie...
Dzieki za zdjecia! To jest bardzo fajne. Szkoda, ze ZT w rzeczywistosci tak nie wyglada - moglby konkurowac z londynskim jajem :)

Kubster said:
Filoss - fajne zdjecia, ale mozna sobie od nich szyje skrecic ;)
To chyba skutki ostatnich nocnych "przygod". Kreci bardziej niz zwykle ;)
See less See more
Co do "indiancow", no nie wiem, moze w Gdansku ludziom sie nudzi... ;) Ja szczerze mowiac tez nigdy nie przystanalem, jakbym sie zatrzymywal to bym nigdzie nie doszedl, a to "indiance", a to jakis nawiedzony kaznodzieja amerykanski pokrzykujacy cos lamana polszczyzna, jacys performerzy, zebracy, hare kriszna, no i setka wpychajacych makulature.... Przechodze i nawet potem nie wiem kolo czego/kogo przeszedlem, czlowiek sie uodparnia na otoczenie...
See less See more
Nieźle zakręcone zdjęcia :dizzy: Dobry pomysł z tymi refleksami budynków na szkle, fajnie ci to wyszło, zwłaszcza ZT :)
indianskie performansy mi sie nie podobaja. wole juz "kapele z czerniakowskiej" lub jakichs innych grajkow.
ale fotasy super artistique!
Indiance zbieraja wieksza publicznosc niz Kapela, a najbardziej i tak lubie Witka z Atlantydy ;) no ale to taki offtop, sorry.
strasznie fajne zdjecia, a zwlaszcza to ze 131 :)
witek to mega polewka. nawet na woodstocku "gral"
AGC said:
witek to mega polewka. nawet na woodstocku "gral"
U Filosssa na dysko wsio:) Macie i Pana Witka:)

Ten mur.....

A co do indianców, kapitalni sa. I ludzi tez ich sporo slucha oglada... Musze CD ich sobie kupic... albo z netu sciagnac:) Hehe Pozdro
See less See more
Tylko ci "indiance" to sa poludniowce udajace tych "Westernowych", tak jakby greccy wiesniacy w nowym jorku odstawiali zespol spiewu i tanca mazowsze :)
PAN WITEK WESOŁY ROMEK WYMIATACZ !!!!!! :):):) OO
mogłbys zrobić zdjecia na ul Wilczej, Hożej, Żurawiej. Mało jest zdjęć tych ulic w internecie
Dzieki dzieki dzieki...... wlasnie takich zdjec potrzebuje. Siedze sobie na koncu swiata i tesknie za Wawa i dzieki temu forum przynajmniej widze co tam sie dzieje.
Adam P said:
mogłbys zrobić zdjecia na ul Wilczej, Hożej, Żurawiej. Mało jest zdjęć tych ulic w internecie
No mam zamiar wybrać się w te rejony, ale to w przyszłym tygodniu - teraz za bardzo w rozjazdach. Weekendy poza Warszawą... Wogóle sporo rejonów chce odwiedzić i duzo pomysłów na ciekawe fotki. Pogoda jest tylko czasu brak...
See less See more
Czekam z niecierpliwością. Bedę wdzięczny jeśli uda ci sie uchwycić rzadko fotografowane budynki ( zwłaszcza kamiwnice).
1 - 17 of 17 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.