2,329 Posts
Witam. Zrobiłem trochę zdjęć z okolic pl. Zbawiciela, Konstytucji i Politechniki. Mam nadzieję, że będzie się podobało, niestety pogoda nie sprzyjała. Pzdr
Marszałkowska przy pl. Unii Lubelskiej
Chyba ul. Zoli
Uwielbiam ten kościół... (Zbawiciela)
Pl. Zbawiciela
Kamienice przy Marszałkowskiej
Jakiś zaułek przy tejże ulicy
Marszałkowska
Pl. Konstytucji
Ul. Waryńskiego
Ul. Śniadeckich
Ul. Lwowska - po prostu PIĘKNA, ale jej czas jeszcze najwyraźniej nie nadszedł, bo jest mocno zaniedbana. Drzemie w niej jednak wielki potencjał
Sypiący się detal
Ul. Noakowskiego
Politechnika
Pl. Politechniki
Ul. Nowowiejska - chyba najwęższa plomba w Warszawie
Ul. Polna
Ul. Jaworzyńska. Ojciec chodził do polibudy i jak żyje, to nie pamięta, aby ten zegar kiedykolwiek chodził
. Swoją drogą bardzo fajny zaułek
Widok z tejże ulicy na Ul. Waryńskiego
Ul. Waryńskiego
Ałtobus
Ul. Oleandrów
Ul. Polowa (budynek trochę podobny do proj. hotelu System, czyż nie? mnie się nawet podoba...)
Uwielbiam tę okolicę. Ile razy tędy nie spaceruję, to mam wrażenie, że IIWW jedynie musnęła Warszawę. Zresztą całe Śródmieście Płd robi podobne wrażeni, tylko chyba ten fragment jest najbardziej zadbany.
Dziękuję za uwagę.
To ja lecę
Marszałkowska przy pl. Unii Lubelskiej
Chyba ul. Zoli
Uwielbiam ten kościół... (Zbawiciela)
Pl. Zbawiciela
Kamienice przy Marszałkowskiej
Jakiś zaułek przy tejże ulicy
Marszałkowska
Pl. Konstytucji
Ul. Waryńskiego
Ul. Śniadeckich
Ul. Lwowska - po prostu PIĘKNA, ale jej czas jeszcze najwyraźniej nie nadszedł, bo jest mocno zaniedbana. Drzemie w niej jednak wielki potencjał
Sypiący się detal
Ul. Noakowskiego
Politechnika
Pl. Politechniki
Ul. Nowowiejska - chyba najwęższa plomba w Warszawie
Ul. Polna
Ul. Jaworzyńska. Ojciec chodził do polibudy i jak żyje, to nie pamięta, aby ten zegar kiedykolwiek chodził
Widok z tejże ulicy na Ul. Waryńskiego
Ul. Waryńskiego
Ałtobus
Ul. Oleandrów
Ul. Polowa (budynek trochę podobny do proj. hotelu System, czyż nie? mnie się nawet podoba...)
Uwielbiam tę okolicę. Ile razy tędy nie spaceruję, to mam wrażenie, że IIWW jedynie musnęła Warszawę. Zresztą całe Śródmieście Płd robi podobne wrażeni, tylko chyba ten fragment jest najbardziej zadbany.
Dziękuję za uwagę.
To ja lecę