Przyznam ze nigdy za Warszawa nie przepadalem, ale Mariensztat to swuetne miejsce [jedyne osiedle w stolicy na ktorym rzeczywiscie chcialbym kiedys moc pomieszkac].
Bardzo fajnie oddales jego specyficzny, nieco senny klimat
Ochota to bardzo ładna dzielnica -> do Bitwy Warszawskej, dalej gorzej.
Bardzo fajne zdjęcia, dla mnie nie oklepane, ponieważ mimo iż jestem na Ochocie codziennie, to widzę ją tylko z perspektywy Grójeckiej.
Świetne zdjęcia, w końcu pojawiły się nowe fragmenty miasta, Ochota i Mariensztat sfotografowane wzorowo.Czekamy na dalsze wycieczki w inne zakamarki Warszawy!
Świetne zdjęcia, w końcu pojawiły się nowe fragmenty miasta, Ochota i Mariensztat sfotografowane wzorowo.Czekamy na dalsze wycieczki w inne zakamarki Warszawy!
Ciekawi mnie natomiast czy ktoś w ogóle dba o ten "zieleniec"? Ta para słupków i drzewko dość marnie się prezentują. Czy tak jak po całym ZDM można się ewentualnie spodziewać postawienia tam wielkiej reklamy..
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!