Projektant: APA Kuryłowicz & Associates Sp. z o.o.
Autorzy : Stefan Kuryłowicz, Jacek Świderski, Marcin Klukowski, Marta Chrzanowska, Konrad Hałasa
Powierzchnia użytkowa mieszkań i usług: 27 000m2
Powierzchnia całkowita: 58 800 m2
Powierzchnia użytkowa: 27 000 m2
Liczba kondygnacji: 2 podziemne oraz max. 7 nadziemnych
Liczba mieszkań: 308
Termin realizacji: 1.03.2008 – 15.12.2009 r.
Warszawa, ul. Elektryczna 3
wizu:
Rzut:
panorama:
zbieraj
Na skutek próśb użytkowników o zmniejszenie zdjęć postanowiłem wstawić miniaturki. Niestety nie chciało mi się marnować godziny czasu na zmienianie rozmiaru zdjęć, dlatego są miniaturki.
Duże zdjęcia są dostępne po kliknięciu w miniaturkę. Zachęcam do tego bo detal budynku jest fantastyczny i warto pooglądać dokładnie budynek.
Zdjęcia zrobił Wojciech Kryński

detal:
timit
timit
jim77
jim77
spacer po osiedlu: http://www.warszawa.domoklik.pl/pl/...rszawa_srodmiescie_elektryczna_a_nowe_powisle
Rzut i pierwsze 38 zdjęć udostępnione przez :
Autorzy : Stefan Kuryłowicz, Jacek Świderski, Marcin Klukowski, Marta Chrzanowska, Konrad Hałasa
Powierzchnia użytkowa mieszkań i usług: 27 000m2
Powierzchnia całkowita: 58 800 m2
Powierzchnia użytkowa: 27 000 m2
Liczba kondygnacji: 2 podziemne oraz max. 7 nadziemnych
Liczba mieszkań: 308
Termin realizacji: 1.03.2008 – 15.12.2009 r.
Warszawa, ul. Elektryczna 3
wizu:

Rzut:

panorama:

zbieraj
Na skutek próśb użytkowników o zmniejszenie zdjęć postanowiłem wstawić miniaturki. Niestety nie chciało mi się marnować godziny czasu na zmienianie rozmiaru zdjęć, dlatego są miniaturki.
Duże zdjęcia są dostępne po kliknięciu w miniaturkę. Zachęcam do tego bo detal budynku jest fantastyczny i warto pooglądać dokładnie budynek.
Zdjęcia zrobił Wojciech Kryński

detal:

timit

timit

jim77

jim77
spacer po osiedlu: http://www.warszawa.domoklik.pl/pl/...rszawa_srodmiescie_elektryczna_a_nowe_powisle
Rzut i pierwsze 38 zdjęć udostępnione przez :