SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Prosta Office Center - Ghelamco

128057 Views 677 Replies 114 Participants Last post by  piotr.k
Na działce przy Prostej, przy której ostatnimi laty stała tablica z informacją nt. i renderem wieżowca Europrojekt Prosta (nie pamiętam czy tak to się nazywało ale to mial byc taki niezbyt ładny biało-niebieski wieżowiec) pojawiła się nowa tabilca, tym razem firmowana przez Ghelamco; jest na niej kilkupiętrowy zaledwie biurowiec; nie zdążyłem się jeszcze dobrze przyjrzec ani zrobic zdjecia; chodzi o działkę na wschód od tej opuszczonej sporawej kamienicy przy Rondzie Daszynskiego
1 - 19 of 678 Posts
osobiscie uwazam ulice prostą za bardzo ale to bardzo nichlujna. moze ten budynek rzuci jakies nowe światło na oblicze tej ulicy , apropo powstanie tu cosik nowego??
czy to sa aktualne zdjecia.??jezeli tak to wydaje mi sie że trosche wolno to wszystko idzie..
ale się tu holton wysoki wydaje:) kurde mam nadzieje ze w promilu 1 km od Prosta ofice wszystkei kamienice bedfa wyremontowane
pytanie: czy mimo wszystko odnowią te cholerne kamienice??
budowac budowac!!nawet jakis kicz aby zabudowali a cholerną wole
a co sie tu buduje : 2 fota w trzecim od końca poscie rcuba
??że co:)sprecyzuj może pytanie swe bardziej szczegółowo??
pierwsze słysze:)dziwne. ej zauwazyłem że na renderze ten budynek jest chyba o połowe mniejsze . ja nie wiem dziewne . zobaczcie sami . tu jest wyzszy:)
nie no wyswietlają tylko czy może już zaczeli kłasc elewacje. Chce ujrzec szkło.:)
to już elevation??mi sie wydaje że nie:)chyba ktoś sobie plazme zawalił. kiedy , jutro kłada??
oj ja lae beznadzija. nie to jest totalna porazka:D
ja szczerze mowiac wole proste budowle przeszkolne tuypu własnie prosta office center niż wiżowce a la azja:Dto o wiele skromniejsze i piekniejsze. i wiele tych budynków na stałe wpisza sie w krajobraz miejscki...potrzebne sa niższe budynki a nie tylko nowoczesne wiezwce. one bardzoej kształtują wilkomiesoc
łał dawno mnie nie było !!swietnie to wyglada . myslełem że bedzie cały szkalny. gratulacje
super budynke mimo ze inaczej zupełnie wygl;adał na renderingu
w tej okolicy na pewno jest na mase takich budynków. i takie budowle powinny tworzyc downtown a nie tylko wieżowce
1 - 19 of 678 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.