SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Prosta Office Center - Ghelamco

128059 Views 677 Replies 114 Participants Last post by  piotr.k
Na działce przy Prostej, przy której ostatnimi laty stała tablica z informacją nt. i renderem wieżowca Europrojekt Prosta (nie pamiętam czy tak to się nazywało ale to mial byc taki niezbyt ładny biało-niebieski wieżowiec) pojawiła się nowa tabilca, tym razem firmowana przez Ghelamco; jest na niej kilkupiętrowy zaledwie biurowiec; nie zdążyłem się jeszcze dobrze przyjrzec ani zrobic zdjecia; chodzi o działkę na wschód od tej opuszczonej sporawej kamienicy przy Rondzie Daszynskiego
1 - 20 of 678 Posts
A wiesz ze to miejsce co sfociles ja zrobilem z tego miejsca fotke....... Luckiej i umiescilem w moim avatarze ;)

A pogoda ochydna. Faktycznie fotki moga wyjsc z dupy, a jak jeszcza zaparuje obiektyw (jak mi ostatnio) to juz niezla czasem schiza moze wyjsc :D

Wiadomo kiedy planowany jest koniec inwestycji ? :D
tutturu said:
100% racji :cheers: Podpisuje sie pod tymi slowami :D
Tak. Dokladnie. Rzeczpospolita jest przy placu Starynkiewicza :)
Tylko w tym starym stylowym budynku prawie nie istnialy miejsca postojowe, tzn za malo ich bylo plus to ze auta "pilnowaly" zule. I ciagle zagracali mi chodnik.... ;)
Fredi said:
Powiem wiecej, malo ktora kamienica ma parking wielopoziomowy ;)

Ale tez do malo ktorej tak kamienicy jezdzi interesantow ;)
mikeleg said:
No dobrze, ale coś się stanie z tą kamienicą, może znajdzie się jakiś sensowny właściciel i ją odnowi.

Przeciez ta kamienica nie jest w zlym stanie. Wlasciwie wszystko z nia jest ok :)
9
^^ Pomylilo mi sie sie :D Myslalem ze piszecie o "kamienicy" Rzeczpospolitej ;)

Dzisiaj natomiast :

See less See more
^^ Gdybym wiedzial ze tego rendera nie bylo to bym cyknal fotke tegoz rendera ;)
18

Hmmmm..........

Houston, we have a problem :D

See less See more
Jak bedzie pogoda to moze update zrobie jutro ;) I nie jecz juz Marco Polo z tymi updatetami :D
2
Co prawda update mial byc w Poniedzialek ale.... hm i do tego mala ilosc fotek (tylko dwie). To najmniejsza ilosc fotek w "historii mojego zawodu" :D Rekompensuje moze za to nowa perspektywa ;)

Widoczek z bloczku na ochocie zdobytym przeze mnie wraz z SoboleuSem :D Haha a za naszymi plecami moherowy beret (doslownie) grozil ze zadzwoni po policje ze jakies lobuzy chodza i psuja okna (big lol)
See less See more
Stompi said:
Tu po prostu pięknie! Żeby tylko odnowili te kamienicę obok i mamy kawałek miasta.
Uwierz mi ze do tego kawalka troszke jeszcze brakuje ;)
1 - 20 of 678 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.