SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Prosta Office Center - Ghelamco

128068 Views 677 Replies 114 Participants Last post by  piotr.k
Na działce przy Prostej, przy której ostatnimi laty stała tablica z informacją nt. i renderem wieżowca Europrojekt Prosta (nie pamiętam czy tak to się nazywało ale to mial byc taki niezbyt ładny biało-niebieski wieżowiec) pojawiła się nowa tabilca, tym razem firmowana przez Ghelamco; jest na niej kilkupiętrowy zaledwie biurowiec; nie zdążyłem się jeszcze dobrze przyjrzec ani zrobic zdjecia; chodzi o działkę na wschód od tej opuszczonej sporawej kamienicy przy Rondzie Daszynskiego
361 - 380 of 678 Posts
to już elevation??mi sie wydaje że nie:)chyba ktoś sobie plazme zawalił. kiedy , jutro kłada??
Szybko się uwijają. To dobrze, ten budynek troche "wyprostuje" ulice ,przy której będzie stał;)
^^dziś przejeżdżając właśnie widziałem jak zaczynają zakładać elewację - niezłe mają tempo tej inwestycji

zdjęcia z niedzieli

See less See more
3
Klada chodniki na Panskiej!!!
Bauma, ale zawsze...
mogliby zaczac juz przygotowania pod druga faze, popyt na biura jest wysoki, po co potem tracic czas
martin said:
mogliby zaczac juz przygotowania pod druga faze, popyt na biura jest wysoki, po co potem tracic czas
UWAGA: potencjalne glupie pytanie wiec prosze o cierpliwosc i wyrozumienie

Czy 2 faza byla w planach?

ps. kapitalne zdjecia kamiennicy3slumsu, gdyby ja odnowic fajne by calosc wygladala

super fotka!! niezly klimat: stara kamienica/studnia, beton nowej inwestycji i napis Ghelamco na gorze:)
See less See more
361 - 380 of 678 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.