W budynku ma być nowa redakcja Rzeczpospolitej, która ma zająć chyba większość powierzchni.martin said:
W budynku ma być nowa redakcja Rzeczpospolitej, która ma zająć chyba większość powierzchni.martin said:a mi tez się podoba, ciekawe kiedy ruszy II faza i ile wynajeli w pierwszym budynku
to to ja wiem od dawna tylko jestem ciekaw ile innych firm wynajelo tam juz biura bo nie o wszystkich transakcjach sie pisze w prasiekorowiow86 said:W budynku ma być nowa redakcja Rzeczpospolitej, która ma zająć chyba większość powierzchni.
Przekombinowanych i brzydkich budynków jest jeszcze więcej, ja tam wolę więcej prostych i poprawnychRobPaine said:No własnie w tym jest problem, prostych (z naciskiem na to słowo) poprawnych biurowców w centrum Warszawy jest juz za dużo.
kijem, kijem Koniora!!! temu panu już naprawdę ktoś powinien podziękować!obserwator said:Przekombinowanych i brzydkich budynków jest jeszcze więcej, ja tam wolę więcej prostych i poprawnych![]()
Tak jak martina też mnie ciekawi kiedy ruszą z drugą fazą i kiedy pojawią się jakieś konkretne wizualki pokazujące jej wygląd. Bo wieża (faza III) mi się póki co kompletnie nie podoba - wygląda słabo nawet jak na Ghelamco...
![]()
dokładnie.zonc said:Nazywanie Prostej Office Center brzydalem jest z lekka przesadne... to zwykly budynek. Warszawa na razie ma duzo dzialek wolnych, czy tez zaniedbanychi, dlatego kazda poprawna inwestycja cieszy.
niestety, jakość architektury nie jest tym, na czym szczególnie zależałoby najemcom. dużo bardziej liczą się cena najmu i lokalizacja.zonc said:Smutne jest to, ze Ghelamco buduje ... projekty pokroju Wolf'a stoja w miejscu![]()
obserwator said:Przekombinowanych i brzydkich budynków jest jeszcze więcej, ja tam wolę więcej prostych i poprawnych![]()
..cut..]
Przecież co najmniej trzy zdjęcia są robione z drugiej strony ulicytimit said:spoko wyglada, ale przydalaby sie jakas szersze perspektywa, moze nastepnym razem uda sie przejsc na druga strone ulicy??![]()