raczej chodzi o jakas kamienice w okolicy bo napewno nie o te magazyny, to sa zwykłe magazyny
w miejscu tej kamienicy bedzie stał drugi budynek z tego kompleksujacek_nl said:aaaa, to bardzo dobrze, bo ta okolica jest mocno zdegradowana jesli chodzi o architekture... Co zamierzaja zrobic z ta rudera ktora stoi obok? Ja wiem ze pewnie byla juz ta informacja na forum, ale ja nie jestem nabiezaco z postami... A co z przedluzeniem swietokrzyskiej, ktora miala byc poszerzana w tym miejsu?
Pozdr.
ta wielka dziura to tylko pod pierwsza czesc, II i III faza beda dalej, ta kamienica zostanie wyburzona bo tam bedą stały kolejne budynkizonc said:![]()
1) to ta wielka dziura tylko pod 1? A jeszcze 2 maja byc?
2) Widac ze budynek nie jest przyklejony do kamienicy, jednak nie wiem co z przyziemiem.... to jakis plot? czy co??
na tych ostatnich zdjęciach Pstrykacza to jest właśnie kamienica która stoi na rogu Towarowej i Prostej, to właśnie ona zostanie zburzonakanabi said:NIE ta tylko ta blizej Towarowej.
jeszcze troche... nie wywieźli jeszcze tej całej góry piachu co w tym dole jest, teraz zaczynają robić zbrojenia więc dźwig powinien pojawić się lada dzieńMarco Polo said:Czy doczekalismy sie juz dzwigu????? Hope so.