a to początek dopiero, w całości to będzie super wyglądać, zauważ że sam pierwszy etap jest wyższy od kamienicy o 3 piętra, potem jeszcze wyższe etapy II i III, zrobi się gęsto i ładnie
to nie jest biurowiec Grupy Żywiec, ta firma jest tam tylko dużym najemcom, ten kompleks biurowy nazywa się Bussines Centre Bitwy Warszawskiej i już nie należy do Ghelamco bo zostało sprzedaneImperial said:Teraz jak tak na niego patrze to przypomina mi kompleks biurowy GRUPY ŻYWIEC przy Bitwy Warszawskiej, czy tamten biurowiec też jest Ghelamco ????
megaptera said:Wg Przemilej Pani Renaty z biura NAM, dokumentacja II i III fazy POC trafila do Borowskiego ktory podejmie decyzje co do wydania WZiZT.QUOTE]
a czy II i III faza bedą takie jak na renderach czy coś sie może zmieniło ??
Prosta Office Center to kompleks składający się z 3 budynków, od poczatku tak było, więc te trzy budynki były od początku w planach, one tworzą jedną całośćmarek bielski said:UWAGA: potencjalne glupie pytanie wiec prosze o cierpliwosc i wyrozumienie
Czy 2 faza byla w planach?
ps. kapitalne zdjecia kamiennicy3slumsu, gdyby ja odnowic fajne by calosc wygladala
ta po drugiej stronielukay said:^ Cz to wlasnie ta kamienica idzie pod rozbiurke czy ta po drugiej stronie?
to to ja wiem od dawna tylko jestem ciekaw ile innych firm wynajelo tam juz biura bo nie o wszystkich transakcjach sie pisze w prasiekorowiow86 said:W budynku ma być nowa redakcja Rzeczpospolitej, która ma zająć chyba większość powierzchni.
a to dopiero początekElegancko zaczyna to wygladac!!!
bedzie jeszcze II i III etap, pewnie w tym watku jest render tylko we wczesniejszych postach, II faza bedzie wyzsza i bedzie stala w miejscu tej ruiny - kamienicy, natomiast III faza bedzie najwysza ok 20 pieterNareszcie dlugo oczekiwany update, dzieki Pstrykacz.
martin:"a to dopiero początek"
Ma byc jeszcze jakis drugi etamp? Tak? Wiadomo jak on bedzie wygladac?
decyzje o warunkach juz byly dla tej dzialki, jest wyraznie napisane ze warunki dostala spolka PTEno ,ciekawe czemu z tym Ghelamco wszystko zawsze tak gladko idzie..tu dzialka ,tam dzialka...ledwo kupia dzialke juz sa decyzję o warunkach zabudowy
![]()