Tam była chyba kiedyś drukarnia jakiegoś dużego dziennika ('Trybuny'?). Wydaje mi się, że byłem kiedyś na wycieczce szkolnej 
przecież ostatio cyknąłem ; nic się od tamtej pory aż tak nie zmieniłoMarco Polo said:Moze jakis update?
Kopia i koia czy juz wykopali? Sojuz - nie len sie, idz na basen i pstryknij. A moze jakis inny forumowy spacerowicz moze cos doniesc?
ok właśnie się ocykam; update jeszcze dzisMarco Polo said:Minal juz tydzien.
Dzwigi?? Jakis inny postep?
Sojuz - ocknij sie. Daj znac - masz tak blisko...
ta wielka dziura to tylko pod pierwsza czesc, II i III faza beda dalej, ta kamienica zostanie wyburzona bo tam bedą stały kolejne budynkizonc said:![]()
1) to ta wielka dziura tylko pod 1? A jeszcze 2 maja byc?
2) Widac ze budynek nie jest przyklejony do kamienicy, jednak nie wiem co z przyziemiem.... to jakis plot? czy co??
NIE ta tylko ta blizej Towarowej.martin said:ta wielka dziura to tylko pod pierwsza czesc, II i III faza beda dalej, ta kamienica zostanie wyburzona bo tam bedą stały kolejne budynki
na tych ostatnich zdjęciach Pstrykacza to jest właśnie kamienica która stoi na rogu Towarowej i Prostej, to właśnie ona zostanie zburzonakanabi said:NIE ta tylko ta blizej Towarowej.
Ta widoczna na renderze nie będzie wyburzana - mają zburzyć jedynie dwie kamienice tuż obk ronda, tam gdzie stoją baraki.martin said:ta wielka dziura to tylko pod pierwsza czesc, II i III faza beda dalej, ta kamienica zostanie wyburzona bo tam bedą stały kolejne budynki