274 Posts
Bardzo mnie cieszą bo jest ich wciąż więcej i więcej. Remontuje się praktycznie wszystko, stare, nowsze ba nawet najnowsze (FIM). Warszawa z miesiąca na miesiąc jest miastem coraz to bardziej zadbanym. Niektóre remonty wychodzą lepiej, inne gorzej, niektóre tylko w części (słynna kamienica przy Al. Jerozolimskich), jednak widać ogromny ruch w mieście – łącznie z remontami ulic. Nie wiem, czy wątek się spodoba, przetrwa i czy zostanie tu czy gdzie indziej przeniesiony. Stworzyłam go, bo uważam, że jest potrzebny. W dziale zabytki są już pokrewne wątki, jednak dotyczą one zabytkowych obiektów. Uważam, że w Warszawie remonty są tak potrzebne jak nowe inwestycje. Fajnie byłoby sygnalizować je w tym treadzie, robić zdjęcia typu „przed” i „po”.
Zapraszam do dyskusji
Jako pierwszy podaję przykład remontu jednego z budynków Politechniki Warszawskiej, zlokalizowanego blisko Centrum i wymagającego od dawna porządnego remontu.
Zapraszam do dyskusji
Jako pierwszy podaję przykład remontu jednego z budynków Politechniki Warszawskiej, zlokalizowanego blisko Centrum i wymagającego od dawna porządnego remontu.