SkyscraperCity Forum banner

[Warszawa] Widoczek z Warty

8185 Views 15 Replies 10 Participants Last post by  Michcio
Fotka zrobiona niecałe dwa tygodnie temu z Warta Tower.

Być może za jakiś czas zamieszczę kolejne?
Pozdrawiam!
See less See more
1 - 16 of 16 Posts
Dobra wysokość do robienia fotek, nie ma załamania i wieżowce się nie walą :applause:

Puste piętra Ronda wyglądają lepiej niż wynajęte ;)
^^ super :cheers: Jestes pierwszy w Warcie :) I wysokosc jak zauwazyl Mateq tez super :D

Wrzucaj kolejne i sie nie pytaj :D Nie chcemy czekac kolejnych dwoch tygodni ;)

LoL widac wiele blokow na pierwszym planie do ktorych sie wlamywalem ;)
See less See more
No, no, kongratulejszyns :applause:

Widok swietny! A gdyby jeszcze na miejscu Kaskady postawic wieze, to by juz byla total sciana! Dawaj kolejne zdjecia :)

PS A nie miales czasem zniknac i sie zaszyc w Pradze? ;)
michau said:
PS A nie miales czasem zniknac i sie zaszyc w Pradze? ;)
No i się na trochę zaszyłem, teraz wróciłem, by ponownie w lipcu zaszyć się bardziej. :)

Ps. W sierpniu lub wrześniu planuję jeszcze zaszyć się na krótko w Albanii.
To ja też dołączam się do gratulacji :eek:kay: Jak widać lista niezdobytych warszawskch wieżowców kurczy się z bardzo szybkim tempie :cheers: - jeszcze chyba tylko PZU pozostał :D
Perspektywa wygląda na naprawdę ciekawą, więc większa ilość fotek byłaby mile widziana :)
mózna pewnie uchwycic południowe sródniewście
Super i czekam na kolejne :cheers:

A intercontinental jest zdobyty?? (mozna by bylo zrobic forumowa skladke na pokoj na 40 pietrze, jakby co to zglaszam sie na ochotnika :) )
nie trzeba płacić :D:D jest sposób żeby się dostac na góre za darmo i popodziwiać widok :D chętnie pomogę :) już pare razy tam byłem :)
Abonament roczny kosztuje (w bzdurnych godzinach 9-17) ponad 4kawalki ;)
Moze opiszesz ta metode, albo zapodasz fotki :D
Nie widze przeciwwskazań abym, zapodał fotki i opisał metode (ps. kiedyś te fotki już były na forum,ale nie zaszkodzi ich przypomnieć )

no to widoki z Icka :

A metoda dostania się na góre jest bardzo łatwa,wchodzisz do Icka na dole mówisz że chciałeś się zapoznać z opłatami, i obejrzeć klub. Jeżeli nie trafisz na jakiś hamskich hotelowych, to zaproszą Cie do Windy, włożą karte i wyślą na 43 piętro :D ps. mi się jeszcze nie zdarzyło żeby po takiej gatce nie pojechać na góre :D więc powodzenia :)
See less See more
5
IC (dach) to zdobyl swietej pamieci Cudak, jeszcze jak byl wykanczany (IC, nie Cudak).
@Michcio: fajne fotki z Warty :D ;)

Cudak jeszcze nie tak dawno (a moze jeszcze) mial w sygnie linki do swoich zdobyczy z fotkami :)
hehe przecież wiadomo że to nie są foty z Warty :) ale @Castle_Bravo prosił o foty z Icka, które kiedyś robiłem więc zapostowałem :D
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.