To wypada teraz tylko czekać z zapartym tchem na ogłoszenie projektów które będą realizowane na Grzybowskiej. Brzmi to coraz bardziej ciekawie. Zdaje się, że nie za 15 lat, ale za 5 ta część Woli będzie wygladać już zupełnie inaczej
maja jeszcze Bielany, Ursus, Zoliborz.megaptera said:Panie te zajmuja sie bodaj tylko Wola
Wiedzialem tylko, ze Srodmiescia nie maja, bo nie wiedzialy nic o Olowku i w tej sprawie kierowaly do kolezanek. Co do powyzszych dzielnic, to nie bede dobrym wywiadowca, bo ani sie na nich nie znam, ani nie zajmuja mnie one (jak i zadne poza Wola, Srodmiesciem i kawalkiem Pragi Polnoc) za mocno. Jeszcze raz zainteresowanych zachecam do wizyt w Pekinie. Sama przyjemnosc.DiscoWAW said:maja jeszcze Bielany, Ursus, Zoliborz
No way MoffMaff said:megapatera--->
mam prosbe, dawaj w tytule watku nazwe miasta a nie dzielnicy bo nie kazdy musi wiedziec, ze chodzi ci o dzielnice i w dodatku ta z wawy - dzielnice "wola" sa w wielu miastach, tak wiec powoduje to niescislosci.
co do ołówka to dzwoniłem do pracowni Kuryłowicza w sekretarka nic nie wiedziała, ale miałem wrażenie że coś ukrywa...megaptera said:Wiedzialem tylko, ze Srodmiescia nie maja, bo nie wiedzialy nic o Olowku i w tej sprawie kierowaly do kolezanek. Co do powyzszych dzielnic, to nie bede dobrym wywiadowca, bo ani sie na nich nie znam, ani nie zajmuja mnie one (jak i zadne poza Wola, Srodmiesciem i kawalkiem Pragi Polnoc) za mocno. Jeszcze raz zainteresowanych zachecam do wizyt w Pekinie. Sama przyjemnosc.
Jak rozmawiałem z panem S.K. to stwierdził, że za obecnej kadencji szans nie widzi...discoWAW said:co do ołówka to dzwoniłem do pracowni Kuryłowicza w sekretarka nic nie wiedziała, ale miałem wrażenie że coś ukrywa...![]()
A można dowiedzieć się czegoś więcej? Ja o tym biurowcu do tej pory nic nie słyszałem :? Jak ma być rozwiązany problem tego sąsiedniego, długiego, niskiego bloczku?JPS said:BTW2- na przełomie czerwca i lipca ma w końcu ruszyć budowa biurowca przy Granicznej (koło Saski Crescent)
No wypraszam sobie - wiem , że nie poznaliśmy się zbyt dobrze , ale chyba po tych kilku piwkach razem powinieneś wiedzieć , że jestem jednym z największych fanów warszawskich inwestycji - wiem co i gdzie ( i to nie tylko o tych inwestycjach ze Stalowej Wolimegaptera said:Ze nazywaja sie tak i inne miejsca - co poczac. Dzieki temu taki np OralB, jak ten raz wiecej kliknie, to sie niechcacy wezmie i dowie o inwestycjach z Woli innej niz Stalowa![]()