Wpływ szkoły łódzkiej
Wpływ szkoły łódzkiejwięc na dzień dzisiejszy plan jest taki: wrzucać po jednej fotce dziennie.
Wrzucania fotek codziennie?Wpływ szkoły łódzkiej![]()
Nie. PojedyńczoWrzucania fotek codziennie?![]()
Marudzili, marudzili i wymarudziliDzięki za opinię i pozytywny komentarz. Przemyślę to z tym trójpakiem. Może faktycznie macie rację.![]()
Wierz mi - nie sposób ogarnąć całej Warszawy. Ja w latach swego największego "prosperity" gdy niemal codziennie fociłem po wielu dzielnicach i najdalszych zakamarkach miasta nie byłem w stanie obskoczyć i poznać takiego Wilanowa, Wesołej, czy WawraMam nadzieję że kadry będą różnorodne i nie tylko o tej nowej szklanej Warszawie, ale ogólnie o niej całej z jej wadami, zaletami. Niemniej centrum to będzie bardzo duża część moich zdjęć i to się prędko nie zmieni.![]()
Wspomnisz moje słowa - przyjdzie czas, gdy sam postanowisz o zwiększeniu liczby wrzucanych zdjęć, oby tylko wówcza starczyło czasu na ich wrzucanie (a to w moim przypadku jest główna bolączka).To w takim razie jutro polecą trzy foteczki. Długo nie wytrwałem w swoim "postanowieniu", no ale nie ma co się upierać tylko posłuchać rad dłuższych stażem.![]()
Miło mi to czytać - szczególnie w obecnych czasach gdy moja technika, mój sprzęt i jakość serwowanych fotek jest lata świetlne za WamiNo i nie ukrywam, że filosssografia jest dla mnie pewnym źródłem inspiracji jak można na miasto patrzeć.Mam nadzieję, że dołożę jednak coś "od siebie".
![]()
PrawdażMarudzili, marudzili i wymarudziliNieprawdaż
![]()
Coś w tym jest.Wierz mi - nie sposób ogarnąć całej Warszawy. Ja w latach swego największego "prosperity" gdy niemal codziennie fociłem po wielu dzielnicach i najdalszych zakamarkach miasta nie byłem w stanie obskoczyć i poznać takiego Wilanowa, Wesołej, czy WawraObecnie też jestem skazany na szlak Centrum-Wola - i w sumie nie narzekam, choć chciałoby się więcej.
Z tym sprzętem to bym nie przesadzał.Wątki w dziale Miasta Polskie, które tylko pokazują słoneczne miasta i miejsca, pełne wyremontowanych kamienic i zadbanych przestrzeni publicznych, zazwyczaj bez przedstawiania osiedli, są małowiarygodne, ale bardzo dobrze oglądalne
Wspomnisz moje słowa - przyjdzie czas, gdy sam postanowisz o zwiększeniu liczby wrzucanych zdjęć, oby tylko wówcza starczyło czasu na ich wrzucanie (a to w moim przypadku jest główna bolączka).
Miło mi to czytać - szczególnie w obecnych czasach gdy moja technika, mój sprzęt i jakość serwowanych fotek jest lata świetlne za Wami![]()
^^Wszystkich serdecznie zapraszam do śledzenia wątku i oglądania Warszawy razem ze mną.![]()