w zasadzie ma tu czego komentować (po co się powtarzać ?)
mógłbym tak dzień i noc
mógłbym tak dzień i noc
Blue Pointblue_warsaw said:a co to za niebieski wiezowiec na Pradze?
Jestem ciekaw, jaki budynek... nie trzymaj nas za dlugo w napieciu i niepewnosci. Mysle, ze sroda, to dobry dzien na publikacje Twoich zdjecSoboleuS said:BTW: Dzis zdobylem z aparatem kolejny budynek, aczkolwiek niezbyt wysoki. Jednak poniewaz ostatnio na Forum jest cale mnóstwo foto-watków, na razie wstrzymam sie z publikacja wyników tej wyprawy![]()
Nie wiem niestety nic na temat tych budynkow. Ten "schodkowy" na Nowogrodzkiej dopiero zauwazylem z Novotelu. Ten drugi z czerwonej cegly czasami widuje. Dosyc nietypowa architektura jak na Polske, ale nie specjalnie mi sie podoba w tym miejscu.MARCIN said:Swietne fotki michau, moge tylko powtorzyc ze ta socreal. dzielnica "ministrialna" jest slabo znana niewarszawskim forumowiczom a szkoda bo jest tam sporo ciekawej architektury i to nie tylko socrealistycznej jak widze ... ciekawi mnie na przyklad budynek na przeciw tej kolumnady olimpu rolniczego, wyroznia sie swieza biela ... drugi ktory mnie zaciekawil to taki zoltawy ktoremu co pietro cofa sie elewacja ... ulica rownolegla do al.Jerozolimskich.
AčiūMantaz said:Awesome shotskay:
Nie, nie, jeszcze mi kilku brakuje. Ale strzezcie sie... w nastepnym tygodniu ruszam na kolejne wyprawyfilosss said:No i filosss przyczyni sie do pochwal... Ech nie ma co zdobywasz pokolei wszystkie Warszawskie "osmiotysieczniki"a moze juz zdobyles.... caly czas zadziwiasz...
Mogę na razie zdradzić że ma 10 piętermichau said:Dzieki za komentsy
Jestem ciekaw, jaki budynek... nie trzymaj nas za dlugo w napieciu i niepewnosci. Mysle, ze sroda, to dobry dzien na publikacje Twoich zdjec![]()
Hm. To moze zmontujemy na biegu jakas mala ekipkemichau said:Nie, nie, jeszcze mi kilku brakuje. Ale strzezcie sie... w nastepnym tygodniu ruszam na kolejne wyprawy![]()
Ja to na Prage jezdze raz w roku (W Dzien Zmarlych) i to na Cmentarz Brudnowski a to chyba daleko od okolic tego blue ponitMikael said:@blue_warsaw To ja krakus wiedziałem że to blue point![]()