SkyscraperCity banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
6,375 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Onlangs werd in Mississauga -boomtown in Canada- een woontoren gebouwd (One Park Tower) waarop waterspuwers werden gebouwd:

Wat vinden jullie hiervan ?
 

·
interplanetaire helleveeg
Joined
·
405 Posts
Wat belachelijk! En die waterspuwers zien er nog een niet uit ook. Ze staan onder een lelijke hoek van 90 graden, zijn te groot en zien er heel goedkoop en plastiekerig uit (made in China?). :lol::nuts:
 

·
Bike It!
Joined
·
22,248 Posts
Ik vind het wel kunnen. Wij waren ook ooit van plan een waterspuwer aan onze erker te hangen. Dat is nu gewoon een buis die bij hevige regen water spuwt.
Maar bij nader toezien bleken die niet zo makkelijk te vinden en nog moeilijker te monteren.
Die waterspuwers in Canada vallen wel mee. Het zijn eerder klassieke waterspuwers. Of die nu zo goed bij een moderne woontoren passen is een andere vraag. Daarvoor is van die toren ook wat te weinig te zien.
 

·
Registered
Joined
·
505 Posts
Wat vinden jullie van de baby's in Blankenberge?Elk baby weegt 80 tot 100kg (zware bevalling)
De drie baby’s van de Tsjechische kunstenaar David Cerny die het Blankenbergse Casino sieren, maken deel uit van een groep van 14 baby's die hij *in 1994 maakte. Ter gelegenheid van Praag, culturele hoofdstad 2000 selecteerde Cerny 10 grote babypoppen uit deze groep en plaatste ze in de stad Zizkov op de televisiemast van de Tsjechische openbare omroep. In tussentijd is het kunstwerk permanent geworden en blijft het een heuse publiekstrekker. Een elfde Baby vond zijn thuishaven bij een Nederlandse privé-verzamelaar. De overige drie Baby's zijn te bewonderen in Blankenberge. Tijdens Beaufort 2006 stonden ze in Middelkerke.
 

·
Registered
Joined
·
99 Posts
Is prachtig als er nog echt water zou uitkomen zou echt de max zijn skyscraper met waterval en snachts verlicht dat is pas innovatie
 
1 - 9 of 9 Posts
Top