SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 47 Posts
Честито на Chilio, изненадан съм че е приел, но той си знае най-добре Дано се оправи малко форума, че напоследък е пълна трагедия и май наистина трябва да има "почивка" и за безумни мнения както предложиха наскоро^^:cheers:
Честито на Chilio, изненадан съм че е приел, но той си знае най-добре Дано се оправи малко форума, че напоследък е пълна трагедия и май наистина трябва да има "почивка" и за безумни мнения както предложиха наскоро^^:cheers:
Е айде сега, малко преигравате. А това, което всъщност ме дразни е, че от 580 теми в нашия форум 4-5 са проблемните, но заради тях се правят обобщения за всичко. Main section е спам, чат, лаф раздела. На който му се струва прекалено тук, е свободен да посещава останалите форуми, които смея да твърдя, че са си най-нормални.
btw JloKyM да имаш идея защо Turnovec и paF4uko спряха да пишат? бан или собствено желание??
btw JloKyM да имаш идея защо Turnovec и paF4uko спряха да пишат? бан или собствено желание??
Според мен е проява на ощипаногоспожичене..но тяхна си работа. Честно казано не разбрах кому беше нужно. :eek:hno::nuts:
Според мен е проява на ощипаногоспожичене..но тяхна си работа. Честно казано не разбрах кому беше нужно. :eek:hno::nuts:
:rofl::master:
кој блгарски усер е трајно бануван на некој друг од подфорумите
нек се обади
аз ште му кажам тајната за да пак се регистрира:)
I expected a democratic poll for the new moderator! :(

Good luck to Chilio anyways! ;)
Е айде сега, малко преигравате. А това, което всъщност ме дразни е, че от 580 теми в нашия форум 4-5 са проблемните, но заради тях се правят обобщения за всичко. Main section е спам, чат, лаф раздела. На който му се струва прекалено тук, е свободен да посещава останалите форуми, които смея да твърдя, че са си най-нормални.
+1

Честито на Chilio, впечатленията ми от него са, че е разумен и аргументиран, така че вярвам, че ще се справи със задачата. Успех и надявам се да не му създавам работа :)
Честито и от мен! Пожелавам на Chilio леки и безпроблемни бдения. :D
това значи Локум не е вече модератор?
Не, просто се дават права на потребител, който ще му помага. :) Честито на Chilio :cheers:
ВОДА;69204305 said:
I expected a democratic poll for the new moderator! :(

Модераторската номенклатура не дава на нас, форумните пролетарии, да си изкажем мнението. :eek:hno:

пп Айде честито на новият модератор и да не пести сили за следене на форума и БАННани за заслужилите :banana:
Модераторската номенклатура не дава на нас, форумните пролетарии, да си изкажем мнението. :eek:hno:
Иначе има хора, които се сърдят, че се дават обществени поръчки за стадиони и спортни зали без конкурс. ;)
ВОДА;69248281 said:
Иначе има хора, които се сърдят, че се дават обществени поръчки за стадиони и спортни зали без конкурс. ;)
Кой и кога ви излъга, че този форум е демократичен и тук решенията се взимат с консенсус..Само това не разбрах. Научете най-сетне, че това е ЧАСТЕН форум и неговият начин на модериране зависи от волята на избраните от СОБСТВЕНИКА модератори.
Вода, случайно да плащаш данъци на форума?
Вода, случайно да плащаш данъци на форума?
No comment.
Кой и кога ви излъга, че този форум е демократичен...
Nujno li e nqkoj da me e izlugal ne6to?! :eek:hno:
Защо нямаш коментар?Може да предявявш иск към държавата, защото оперират с твойте и мойте пари, но във форума не е така и това си е решение на модератора..
1 - 20 of 47 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.