Честито на Chilio, изненадан съм че е приел, но той си знае най-добре Дано се оправи малко форума, че напоследък е пълна трагедия и май наистина трябва да има "почивка" и за безумни мнения както предложиха наскоро^^:cheers:
Е айде сега, малко преигравате. А това, което всъщност ме дразни е, че от 580 теми в нашия форум 4-5 са проблемните, но заради тях се правят обобщения за всичко. Main section е спам, чат, лаф раздела. На който му се струва прекалено тук, е свободен да посещава останалите форуми, които смея да твърдя, че са си най-нормални.Честито на Chilio, изненадан съм че е приел, но той си знае най-добре Дано се оправи малко форума, че напоследък е пълна трагедия и май наистина трябва да има "почивка" и за безумни мнения както предложиха наскоро^^:cheers:
Според мен е проява на ощипаногоспожичене..но тяхна си работа. Честно казано не разбрах кому беше нужно.btw JloKyM да имаш идея защо Turnovec и paF4uko спряха да пишат? бан или собствено желание??
:rofl::master:Според мен е проява на ощипаногоспожичене..но тяхна си работа. Честно казано не разбрах кому беше нужно.hno::nuts:
+1Е айде сега, малко преигравате. А това, което всъщност ме дразни е, че от 580 теми в нашия форум 4-5 са проблемните, но заради тях се правят обобщения за всичко. Main section е спам, чат, лаф раздела. На който му се струва прекалено тук, е свободен да посещава останалите форуми, които смея да твърдя, че са си най-нормални.
ВОДА;69204305 said:I expected a democratic poll for the new moderator!![]()
Иначе има хора, които се сърдят, че се дават обществени поръчки за стадиони и спортни зали без конкурс.Модераторската номенклатура не дава на нас, форумните пролетарии, да си изкажем мнението.hno:
Кой и кога ви излъга, че този форум е демократичен и тук решенията се взимат с консенсус..Само това не разбрах. Научете най-сетне, че това е ЧАСТЕН форум и неговият начин на модериране зависи от волята на избраните от СОБСТВЕНИКА модератори.ВОДА;69248281 said:Иначе има хора, които се сърдят, че се дават обществени поръчки за стадиони и спортни зали без конкурс.![]()
No comment.Вода, случайно да плащаш данъци на форума?
Nujno li e nqkoj da me e izlugal ne6to?!Кой и кога ви излъга, че този форум е демократичен...