2,918 Posts
U kratki obilazak Beca, sam zadnji put isao automobilom. Put od Lozane do Beca se otegne, ali za nekoga ko uziva u posmatranju krajobraza i mijenjajucih se slika i prilika, kao i u samoj voznji tim predjelima- to ne predstavlja nikakav napor. Je kada sam u Austriji, automatski sam u nekom smirenom modusu funkcioniranja. Alpe i vangradski predjeli na mene djeluju umirujuce, tome doprinosi i besprijekorno organizirani prostor i pospremljenost cjelokupne zemlje. Bec kao grad na mene djeluje na isti nacin, vjerovatno i zbog svijesti o tome da je skoro uvijek uvrsten na jedno od prva tri mjesta najsigurnijih gradova u svijetu. O njegovim atrakcijama ne bih da trosim rijeci, o tome se mogu citati knjige, samo bih objavio neke od svojih malobrojnih slika i eventualno dodao poneki komentar.
Moram jos reci da sam u Becu boravio kod prijatelja a ne u hotelu, pa sam vidio i zivot Beclija iznutra i slusao njihova iskustva. Moram primjetiti da su moji domacini izuzetno sretni da zive upravo tamo i da Bec smatraju dobrim i ugodnim mjestom za zivot i rad.
Los geht's!
Moram jos reci da sam u Becu boravio kod prijatelja a ne u hotelu, pa sam vidio i zivot Beclija iznutra i slusao njihova iskustva. Moram primjetiti da su moji domacini izuzetno sretni da zive upravo tamo i da Bec smatraju dobrim i ugodnim mjestom za zivot i rad.
Los geht's!