SkyscraperCity Forum banner

[Wołomin] Mafijne miasto

1806 Views 17 Replies 17 Participants Last post by  raul
76
ok. 50-tysięczny podwarszawski Wołomin:

See less See more
1 - 18 of 18 Posts
wiem ,ze te fotki slabo wypadaja , jednkaze uwazam ,ze na zywo Wolomin jest duzo ladniejszy.
Klimaty i scenerie bardzo podobne jak w również 50-cio tysięcznym Ciechanowie... A blokowiska wyglądają wszędzie tak samo :(
Raczej klimaty i scenerie jak na Szmulkach, Targówku czy starym Bródnie ;)
kilku łysych grubasów zepsuło na wieki renomę całkiem ładnemu miasteczku.
szkoda.
Ładnie tam w tym Wołominie :)
straszny substandard troche trzeci swiat niestety
elgreco said:
straszny substandard troche trzeci swiat niestety
Jesli w Wolominie jest zle, to przejedz sie daleka warszawsk? prowincje...do miasteczek w dawnym wojewodztwie radomskim.... zobaczysz pi?ty swiat :/
to prawda.wojewodztwo radomskie to najbrzydrze wioski i miasteczka w Polsce!To nie tylko moja opinia.Slyszalem to juz od wielu ludzi.Cos w tym jest. Mi osobiscie niedobrze sie robi kiedy przejezdzam przez okolice Radomia
No, no ładne to miasto choć jakby wyburzyli te stare drewniane chatki i odremontowali te ceglane kamienice i coś zrobili z tym nieszczęsnym MEGA SAM’em :lol: to było by ładniutkie miseczko.
Wygląda okrutnie, ale widać, że życie tam się toczy bardzo dziarsko.
OlekD said:
wiem ,ze te fotki slabo wypadaja , jednkaze uwazam ,ze na zywo Wolomin jest duzo ladniejszy.
Wcale miasto nie wyglada zle. Widac duzo zieleni i niska zabudowa ktora jest troche zaniedbana ale widzialem gorsze miejsca w bardziej reprezentacyjnych miastach. Nie wiem ale lubie takie klimaty.
niestety ale to typowe miasto na ziemiach mazowieckich...nic ciekawego :uh:
1 - 18 of 18 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.