Tej co się czepiacie 
wiesz co to było chamskie..... leżącego się nie kopie!! (haha :colgateMoże przenieść do wątku poznańskich inwestycji, jeśli jeszcze taki istnieje :lol:
Poznań ma 2 razy mniejsze bezrobocie niz my tak wiec kto tu leży?wiesz co to było chamskie..... leżącego się nie kopie!! (haha :colgate![]()
![]()
Pamiętasz na przykład ostatnie paszporty polityki? Wrocław atakuje na wszystkich frontach. Jesteś ostatnią osobą, której trzeba to tłumaczyć. Postęp widać we wszystkich dziedzinach, a inwestycji przemysłowych akurat nie ma tak dużo - owszem najgłośniejsze (choćby LG). ...ale centra usługowe, rozwojowe, to przecież nie przypadek. Wrocław jest modny jako miasto, a nie lokalizacja dla jakiegoś tam typu inwestycji. Z resztą ta atrakcyjność dla inwestorów z czegoś wynika. Nawet z ładnej opery, gdzie po pracy Mitoszi Halo Banana pójdzie sobie na arie. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie, chociaż niektóre dziedziny dopiero się rodzą... kwestia czasu.^^ wiem, czepiam sie. Ale jak sie nie bede czepiac to Wroclawianie osiada na laurach jak Poznaniacy
Mnie tez nie chodzi tylko o inwestycje przemyslowe ale zestawienie przemysl - sztuka moim zdaniem doskonale obrazuje to o co mi chodzi. Tzn to ze biegun priorytetow we Wroclawiu niebezpiecznie sie przechyla i wiele pol pozostaje niezagospodarowanych.
Bo nikt nie powiedzial ze mozna po luku^^ ale sie zlosliwi zrobiliscie. W Poznaniu buduja dokladniej;]
to prezes jakiejs nowej firmy hajtek?Mitoszi Halo Banana
uuuu, troche tu sie ciemno zrobiłoZdjecia 09.12.2006
![]()