SkyscraperCity Forum banner

[Wrocław] Który to już raz?

918133 Views 4775 Replies 196 Participants Last post by  lulek89
2
Witam serdecznie!

O Wrocławiu jest pełno wątków, w których są świetne zdjęcia, doskonałe technicznie jak u Skansena, czy przedstawiające wszystkie zakamarki miasta jak w wątku Grzybsona. Dlatego stwierdziłem że jedyną szansą żeby odróżnić się od innych jest uruchomienia ojcowskiego, ponad 20 letniego Zenita ET :D

Ja, dziecko ery cyfrowej, mający od prawie zawsze cyfrówki, miałem na początku trudności w opanowaniu analogu. Ale myślę że efekty moich pierwszych zabaw, a dokładnie pierwszego w całości wypstrykanego przeze mnie filmu są na tyle zadowalające że mogę się z wami tutaj nimi podzielić.
Wciągnęło mnie to strasznie, wydam teraz chyba fortunę na klisze i wywoływanie ;)

Dobra, nie będę za dużo marudził, zaczynamy ze zdjęciami:
1. Na pierwszy ogień idzie Renoma, obowiązkowy punkt dla każdego fotografa w mieście :|

2.
See less See more
21 - 28 of 4776 Posts
872 – faktycznie budynek ciekawy. Co tam będzie, biura czy sklepy?
Zdjęcia jak zawsze super!
877 – ten hotel prezentuje się rewelacyjnie. Widziałem zdjęcia jak to wyglądało wcześniej i jestem pod dużym wrażeniem tego obiektu.
Tyle tu fajnych zdjęć a na UPC dajesz takie gniotki :eek:hno: no wiesz Ty co...
Nie przesadzaj wiele zdjęć lulka wstawianych w UPC było świetnych.
915 - Czemu tylko część elewacji jest odnowiona/wyczyszczona?
Zdjęcia jak zawsze pierwsza klasa!
A jak Wy oceniacie ten projekt? :)
Nie wiem jak prezentuje się to miejsce na żywo ale na zdjęciach podoba mi się, tak więc oceniam pozytywnie.
Doładowanie z portu lotniczego rewelacyjne. Świetny obiekt.
1002-1004 – trochę przekombinowana ta mieszkaniówka, ale przynajmniej dość fotogeniczna
1007 - super zdjęcie i widok
1005. Coś te Hiltony w naszych miastach nie wychodzą. W Łodzi tez miał stanąć i skończyło się na zburzonym starym budynku i parkingu...
Miejmy nadzieję, że Wrocław będzie mieć więcej szczęścia w tym temacie.
Dwa ostatnie urywają ręce!
:eek2:
Ręce przydadzą się aby oklaskiwać cały wątek :)
Odwiedzam Twój wątek lulku regularnie ale ostatnimi wrzutkami przechodzisz samego siebie. Co zdjęcie to lepsze.
1890 - z jakiej okazji ten "komiks"? To jakaś akcja społeczna?
O samych zdjęciach nie wypowiadam się bo wiadomo.... pierwsza klasa :)
21 - 28 of 4776 Posts