NO COMMENTS
NO COMMENTScoś czuję, że jedyną osoba jakiej się podziękuje będzie... wrocman
Jego czas na forum skraca sie do zera z każdym postem pisanym w nocy![]()
Właśnie dlatego je teraz oleję - bo mija 17 lat i ciągle między wyborami jest tak, że trudno nie narzekać... Choćby AOW - ani ci w Warszawce się nie spisali, ani ci tu w samorządach, a minęło już 17 lat !!! I minie jeszcze minimum 4 zanim ewentualnie ujrzymy to dzieło - 21 lat !!! Tak długo nie buduje nawet Trzeci Świat !!!Skoro olewasz wybory, to póżniej nie śmiej narzekać...
Jeżeli tak trudno Ci rozgryźć o co mi chodzi, to po prostu jeszcze raz przeczytaj mój post, tylko po-wo-li(...)
Wrocman, czego Ty się najadłeś lub nawąchałeś. Czytaj uważnie wątki o inwestycjach drogowych i innych, bo Ci sie wszystko miesza, i to nie pierwszy raz. Most Szczytnicki będzie miał 2 x 2 plus wydzielone torowisko!!! Kapujesz???
A do wyborów jednak warto iść, oczywiście jeśli ukończyłeś 18 lat, bo inaczej szkoda butów![]()
Taaaaaaak ? Pierwszy raz słyszę takiego newsa ! Gdzieś Ty to wyczytał ? W "fachowej" literaturze pt."Gazeta Wrocławska" czy czymś podobnym ?Most Szczytnicki będzie miał 2 x 2 plus wydzielone torowisko
To fakt. Bardzo jestem ciekawy jak ostatecznie będzie się prezentował.Strasznie dziwny ten budynek jest.