Szczególnie ten TOI TOI tutaj pasujeSzczególnie ostatnie zdjęcie jakieś takie... nienaturalnie ładne![]()
Oj, nie zwróciłam nawet na niego uwagi. :bash:Szczególnie ten TOI TOI tutaj pasuje![]()
Pozostaje zaprosić na jeszcze jedną wycieczkę byś więcej zdjęć porobił. :cheers2:^^ ToiToi tylko informuje, że jesteśmy w Polsce
Jednym z celów wyjazdu do Wrocławia były fotki tramwajów, a wyszło że to już koniec, może jeszcze gdzieś się trafi![]()
^^44. Tramwaj (jeszcze) z tyłu
^^Poprzednia strona z dworcowym korytarzem.. no no.
40. Fajny tył dworca
Z tyłu sklepu. Na pewno Lulek Cię oprowadzał?44. Tramwaj (jeszcze) z tyłu
Jak dobrze pójdzie to jeszcze w lipcu, a jak nie to będę się starał w sierpniu lub wrześniuPozostaje zaprosić na jeszcze jedną wycieczkę byś więcej zdjęć porobił. :cheers2:
Od początku wyglądały mi na jakieś kredki. Później się dowiedziałem, że to akademiki kredka i ołówek42. Nawet ciekawe te bloki w tle![]()
Ja to tam to lubię^^
Smutno - szaro i sterylnie. Dobrze, że choć boki przystanku są w zieleni a cześć tramwaju uratowana jest od szarzyzny niebieskim.
:lol:Z tyłu sklepu. Na pewno Lulek Cię oprowadzał?![]()
I na pewno nikogo innego tam nie było?Zdjęcia zrobione zanim spotkałem się z Lulkiem![]()
To nie podpory. Budynek wisi na linach które są zamocowane na szczycie trzonu. Na dole mamy odciągi, jak w namiocieCzyli skośne podpory to dodany element - to zmienia trochę postać rzeczy i uczytelnia pomysł.
Ogól się! :lol:Liny obudowano betonem, a na parterze wzmocnione stalowymi słupami. Wymienione zostały również ściany osłonowe i wewnętrzne.