SkyscraperCity Forum banner

Podoba się? :)

1 - 14 of 14 Posts
Wybacz lulek, ale aż tak fajne to zdjęcie nie jest. Tytuł też nie za bardzo. Ale wątek zdjęciowy w miastach polskich zakładaj:D
Jak jest z fotografowaniem w terminalach lotniczych? Można oficjalnie czy trzeba podejść do administracji po jakiś świstek?

Podoba mi się ten terminal. Następnym razem chyba tam zajrzę :)
Byłem tam już x razy i za każdym razem z aparatem, a wiadomo że lustrzanka bardziej rzuca się w oczy niż np. komórka i nigdy nie miałem jeszcze problemu. Przez pierwsze dni po otwarciu terminal robił za atrakcję turystyczną i chyba więcej osób było zwiedzających niż korzystających ;) Więc się obsługa pewnie przyzwyczaiła... ;)
Dziękować ^^ :cheers: mój Lumiś będzie się musiał tam napocić pewnie by coś dobrego pstryknąć :D ( W sensie, że aparat już dla mnie za słaby )
krzewi said:
Jak jest z fotografowaniem w terminalach lotniczych? Można oficjalnie czy trzeba podejść do administracji po jakiś świstek?
może komuś się przyda, dość fajna stronka, IMO ;)
--> http://fotoprawo.pl/index.php/2012/02/„zakaz-fotografowania”-–-czy-aby-na-pewno/
Przepisy przepisami, ale jak na budowie zaczynają cię gonić budowlańcy wyposażeni w łopaty to ucieka się tam gdzie pieprz rośnie :nuts:
Mysle, ze odciecie calej gory, pomogloby iksowi.
A mnie się podoba - 10! :eek:kay:.
Dziękować ^^ :cheers: mój Lumiś będzie się musiał tam napocić pewnie by coś dobrego pstryknąć :D ( W sensie, że aparat już dla mnie za słaby )
żeby nie było tak kolorowo -> LINK
Przeczytałem... i jestem trochę w szoku(chyba że pani z SOL miała zły dzień :dunno:).
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.