To je tam uz dva tri roky... myslim ze sa to zmesti do Projects a Construction Updates
official web: http://www.podvrskami.sk/index.php
Construction period: God knows
Costs: 265 551 351 €
Financing bank: Tatra banka
Developer:Opera, SL Group, Delek Global Real Estate Limited, Scorpio
Architects: Yashar Architects , Ing. arch. Peter Moravčík, Bobek Jávorka, s. r. o.
24 turn-key family houses
86 building plots for family houses with access roads
8 100 m2 of a shopping centre
8 000 m2 of a large public park
Kedze tam nie je nic zaujimave, tak tam okrem prejazdu "strmovrskarov" nikto nechodi, proste taka "umela" cast dediny. Bol som tam asi raz za uhorsky rok. Ale zato v miestnej nalievarni U Ivaka pri kostole to zije daleko viac.vpohode...
Inak ten Default je riadny potmehúdoľ, taká stavebná aktivita a nič nám nepovie"Vypadá" to na tajný protialkoholický spolok
![]()
Prvy problem spociva v tom ze ked bus vylezie zo zastavky Markiza na hlavnu cestu, tak nasledne nevytoci smerom na Strme vrsky (je tam taka super krizovatka). Aj keby vytocil, nastava tam kolizna situacia, kto to tam pozna vie o com hovorim. Aj ked mozno sa to casom zlepsi.a v com je problem? v sirke cesty? vsak ak tam idu robit takuto stvrt, urcite tu komunikaciu musia na to predimenzovat (ak je momentalne taka, ze sa tam ani autobus nezmesti...).
Kolega nech sa tam ide pozriet (idealne rano a vecer), je to asi najhorsie miesto v celej dedine na vystavbu bytov. Ten barak je asi 10 metrov od najrusnejsej cesty z celej dediny resp. zahoria smerom do mesta, a este je zapusteny pod jej uroven takze hlukovo priam excelentne, a hned vedla je nonstop benzinka. Ale preda sa to...Nová Záhorská - Nová Záhorská
Kolega hľadá byt v tejto oblasti, najlepšie na najvyššom poschodí - ponuka na strešný byt (ešte sa nepredáva) v prepočte za 6300€/meter (byt tuším okolo 90m + 30terasa). A pani to myslela vraj celkom vážne
To je tak vychytená lokalita?
Ja sice nie som elektrikar, ale tie rozvody na svetlo robil nejaky absolvent roku 2021? Nema sa toto robit nejak racionalne, tj. rovnobezne alebo kolmo na steny a nie uplne random? Kto tam potom ma vrtat?Taky dlhodoby leziak nebude v dnesnej dobe nic, ale ked uz zvazujem kupit nieco za 600k, tak aspon na dobrom mieste. Tento byt za 465k registrujem uz hadam rok, zatial co stresne byty v inych projektoch v rovnakych sumach v zb uz niesu. Prva cena na portali bola tiez o dost nizsia. Dalsia vec je, ze ta bytovka posobi zvonku ako ubytovna.
Ponuka 4-izbových bytov na predaj v Záhorskej Bystrici | Nehnutelnosti.sk
Pozrite si najlepšiu ponuku 4-izbových bytov na predaj v Záhorskej Bystrici. 4 izbový byt Bratislava Záhorská Bystrica od realitiek aj od súkromných osôbwww.nehnutelnosti.sk