SkyscraperCity Forum banner

Zagreb-akcija stadion: Maksimir ili Kajzerica

• Maksimir

Votes: 109 35.7%
  • Kajzerica

Votes: 196 64.3%

[Zagreb] - akcija stadion - Maksimir ili Kajzerica

453566 Views 3235 Replies 187 Participants Last post by  SpicyMcHaggis
4
Jeste li za:

1.
Rekonstrukciju stadiona u Maksimiru po projektu Alpine Bau uz izgradnju zamjenskog stadiona od 15.000 sjedalica na Kajzerici i atletskog stadiona na Sveticama?

2.
Izgradnju potpuno novog stadiona na Kajzerici po odabranom projektu arhitekta Njirića na natječaju DAZ-a?

See less See more
Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 3236 Posts
Odlična dretva....bravo Krz :master:
Pravi trenutak za novu dretvu :master:

Očekujem da ova dretva napokon rijesi sve dvojbe :eek:kay: :master: :bow:
Evo prvi pa Hajdukovac-glasujem za 2. prijedlog. Novi stadion!
Očekujem da ova dretva napokon rijesi sve dvojbe :eek:kay: :master: :bow:
Poslije toliko godina i one sramote u Maksimiru - bilo bi više krajnje vrijeme.

:) :cheers:
Usput, koliki je predviđeni kapacitet novog stadiona ?
Usput, koliki je predviđeni kapacitet novog stadiona ?
Bilo je govora od 50.000 do 55.000, najvjerojatnije 55.000 zbog repke!

:cheers:
Krz, možeš stavit i brojke, tj. cijenu koštanja, za svaku varijantu, cca? Tako se može realnije procijeniti koje je rješenje optimalno.
Krz, možeš stavit i brojke, tj. cijenu koštanja, za svaku varijantu, cca? Tako se može realnije procijeniti koje je rješenje optimalno.
Sada tek ide izrada troškovnika za ovaj Njirićev stadion na Kajzerici. Kada bude poznata cijena, onda ću dodati cijene koštanja i za jedan i za drugi projekt!

:)
Iako sam zagrizeni dinamovac,nisam jedan od onih KAJ NEDAJU MAXIMIR stoga sam svakako za opciju broj 2.(jedino bi lokacija mogla biti malo bolja)
Krater s lebdećim krovom?:lol: Previše mi vuće na Flintstonse i Bedrock.
Cujte...od dva zla biram manje: moj glas ipak ide Kajzerici.

:cheers:
iskreno, ovo idejno roijesenje za kajzericu mi je :toilet: uopce mi se nesvidja! izvana izgleda ko umjetni vulkan koji je presjecen napola, a iznutra mi izgleda ko jeftina kopija vec vidjenih stadiona...

ali kakav god da je novi je, dosta mi je vise maximira i purgrskih zalopojki o njemu dok nas komentatori na stranim televizijama ismijavaju za taj stadion, ipak sam glasao za kajzericu... (radi repke) za dinamo me i tako boli briga
Meni je takoder ovaj ''vulkan'' ogavan, glasam za Maksimir!
Konačno neki hrabar projekt!:cheer::eek:kay::applause::applause:
Sad Zagrab ima priliku pokazati jeli još uvijek mala provincijalna "metropola" u dalekoj,dalekoj zemlji ili se može nakon niza godina izdići iz toga i pokazati nešto Europi i Svijetu.

Ja sam za Kajzericu, definitivno!
Vrijeme je da Zagreb prestane biti "vječiti luzer" (citat arh. Filipovića)
6
Evo još par fotki prvonagrađenog rada novog stadiona na Kajzerici arhitekta Hrvoja Njirića i njegovog biroa "Njirić plus arhitekti doo "!

See less See more
Ja sam ko pi*ka ,hebeno mi se njasvi Woolkan ,a hertz mi vuche u Maxich.
S obzirom da me Krz stavio na mooke ....prvi put cu izdati Estochne principe i ko prodana dusha cu glasati za woolkan :eek:kay: ...samo zato kaj mi se hebeno svidja i zato kaj je nekaj extra i josh nevidjena forma stadiona ;)
Steta samo kaj ide na Kajzu koja je totalno bezze :bash: :bash:
Ak se taj vulkan jednog dana i napravi zaboravite towere u NZGB jer ce to isto biti kao i pogled na katedralu...nesmije nista stajati na putu i :lol: :lol:

p.s. jos necu glasovati :nuts:
Ak se taj vulkan jednog dana i napravi zaboravite towere u NZGB jer ce to isto biti kao i pogled na katedralu...nesmije nista stajati na putu i :lol: :lol:
Toweri su već uzeti u obzir - pogledaj fotku! :nuts: :lol: :) :cheers:

See less See more
2
Bit će i žičara koja će ulaziti na gornji red tribina kroz one kružne otvore! :nuts: :nuts: :banana:

Ludilo od stadiona!

Ako bi se ovo izgradilo, to bi bio novi standard u stadionskoj arhitekturi - definitivno!

See less See more
Toweri su već uzeti u obzir - pogledaj fotku! :nuts: :lol: :) :cheers:

Burke ..ovo su Modrichevi i Chalini prapraunuci u ZGB 2084.... u zemlji dembeliji, a nogometni club ce se zvati Ultrasoftwer1024TB :lol: :lol:

Fakat too space for us ;) :eek:kay: :master:
1 - 20 of 3236 Posts
Status
Not open for further replies.