varsava je predobraDobro bi izgledal da nema ovog manjeg koji ga s te strane vizualno skraćuje.
p.s. koji jadni skyline kad ga usporediš s Varšavom i sl.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Bratislava
Sad vidim da ga i Bratislava šišahno:
maksimirski najbolji ako zanemarimo poljud? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Ha? :lol:
Po čemu je bolji od osječkog? A čak i kad bi bio najbolji u državi, a nije, to ne znači da i dalje nije sranje s obzirom na konkurenciju. I maksimirski stadion je, ako se zanemari Poljud, najbolji u državi.
pa je bolje je dok je klaster, ali bar da se jedna od tih onda izdvaja sa bar 130mNema veze, rađe bi vidio 5 zgrada od 95 metara nego dvije od 150.
nadam se da je ovo sarkazam:banana:
Nije slučajno da se nešto pokrenulo nakon što su Ga pustili van.
meni su i lokacija i rjesenje savrseniU Zagrebu izgleda kao da jedini kriteriji po kojem se grade neboderi je taj hoce li se oni vidjeti s Gornjeg Grada. Postoji to neko natjecanje sto najstroze osudujem. :bash:Govorimo o parceli ne samo sto se nalazi nadomak pruge vec se nalazi i van donjogradskih okvira zbog cega itekako postaje zagonetno zasto bas tu graditi nesto tako. Lokacija je ful promasena:down: Sto se tice arthitetonskog rijesenja, takoder mi se ne svida.hno: ova staklena kutija za cipele mi je koma.
hno: