nekako svi u becu i sa slikama, samo ja ne. :dunno: :lol:
ona slika domzga, kakvo je parkiraliste, bokte....
mjesavina asfalta i njive...
daj pomozi malo!!Radili su i jučer i prekjučer na fasadi na zgradi prekoputa mene...
kad se vozis po zg prugama zaista bi mogao misliti da je zagreb neki europski gradKako će to dobro izgledat kad bude i veliki u punom sjaju! :cheers:
eh bas.A stvarno šta kažeš, dobro je to za grad koji se nalazi u Afričkoj Ruandi.
pitam, jer sam dobio obavjest da njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora seli u strojarsku 22 u neki "novi" birokompleks.Trinom (smješten u maloj građevini na istočnoj strani) je Strojarska cesta 24.
Pa ne zbog vode, jednostavno mislim da bi fora izgledao...
![]()
Kaj veli Sauter, zakaj ne grb Zagreba? :dunno:
sta bezvrijedan? rado bih ga imao u svom dvoristu pa da vidim oci susjedaTaj vodotoranj sam po sebi je bezvrijedan, može biti jedino spomenik lokaciji na kojoj se nalazila industrija i jedino tako ima smisla. Ako ga seliš, to može biti jedino na reciklažu starog željeza.
baca malo na olimpijskih igara u barceloni.zakon fotka :bow:
iako se investitorima nudi citavu infrastrukturu sa ulicomCrna zna bit super, al nije do boje, neboder mi djeluje jeftino. Dakako, zadovoljan sam što se išta napravilo, samo se moram pomiriti da Zagreb ne može privući investitora koji je spreman posegnuti dublje u džep.
hoce li biti rata?Sesvecan, jel to slika iz prijeratnog ili poslijeratnog Zagreba?