Živjela dretva! Ajmo kopanje
Pošto imamo nekoliko forumaša u blizini očekujem svakodnevan update, hvala :cheers:
Pošto imamo nekoliko forumaša u blizini očekujem svakodnevan update, hvala :cheers:
Pa znam da bi radije na kozari puteve jer su tam isto pajceki i piceki kak i na Trnju... Trešnjevka je ipak preurbana za vasPrije bi zivjel na kozari putu neg tam ;D
Maskirani cekam rekciju nemoj me razocarat :lol::lol:
Kak ne, pa dosta duboko je iskopano i na tom mjestu, a vidim na slikama da je i sada jedan bager tamoma brijem da mozemo... pogle da vec ima dost betona tu... samo malo bedira kaj se ne radi na mjestu velkog nebodera :lol:
Moji mokri snovi se nikad neće ostvariti.... idem se ubitA investitori ne želi preći 100m iz drugih razloga... Ako pređeš stotku onda prema propisima moraš imati veće požarne sektore, veći broj liftova, dodatne evakuacijske puteve itd... A sve to povećava investiciju, a smanjuje iskoristivu kvadraturu po etaži. Pa je isplativije napraviti zgradu ispod 100m s većom tlocrtnom površinom nego zgradu iste kvadrature od npr. 130m.
:lol: jedan kat, idem se koknutI faza: dio garaža pod poslovnim dijelom, prizemlje i I kat poslovnih tornjeva
Ne kuzim, jesi fulao forum mozda? Zapravo bi 100% diskusije trebalo biti o tornevimajebali vas tornjevi, 50% diskusija vodite oko tornjeva, jesu li i hoćeli biti izgrađeni, pa može i bez njih.
A dobro je, zatvoren južni dio gradilišta, neboderi bi trebali biti na sjevernomNije ishođena potvrda glavnog projekta za gradnju
Afera Strojarska: Inspekcija zatvorila dio gradilišta!
http://www.vecernji.hr/zagreb/afera-strojarska-inspekcija-zatvorila-dio-gradilista-clanak-501183
Samo Green GoldDal se ikad dogodilo da bilo koji projekt s neboderima u kasnijim fazama stvarno dođe do faze s neboderom, ma čak i bez nebodera? :lol:
**bem se u skepticizam, ali koliko pratim u zadnjih par godina to se još nije dogodilo :bash: