19,826 Posts
Ak je VMD, onda bude kvaliteta na razini-ali i paprena cijena![]()
Ak je VMD, onda bude kvaliteta na razini-ali i paprena cijena![]()
Zidovska posla.stric said:Jebote grofe ti nikad nećeš kupiti stan. :lol:
Od svih tih nebodera jedino mi je sot vizualno odličan. Ovo drugo, drago mi je da se gradi, ali ništa specijalno. GG je isto lijep.Zagreb je u zadnjih desetak godina dobio više nebodera od ova dva grada...pogotovo od Beograda i još ih ima daleko najviše u najavi...a i do tada je imao dosta poslovnjaka i tradiciju gradnje istih s obzirom na veličinu...
Mislim da je to puno bitnije od nekakvih 100 m, mada svi navijamo da se probije ta granica...
:lol:gljiba, ti zi zakon! :cheers:
Uvijek daš pametnu :cheers:samo nek se dela :banana: :lol:
Pa nije neka ljepota, ali budući se radi o Zagrebu nije ni lošeKaj se čudiš, gosparima je sve ružno, zato i ne daju da im se kod njih išta gradi. :lol:
Ma nemoj, tko to kaže, ti?Mordaunt-S da se imalo razumijes u gradevinu ne bi pričao ovakve gluposti...
Dakle oprema stanova,garaža,i ostaloga je u HR trenutno najbolja,ako ne vjeruješ dovedi nekog neutralnog gradevinara a ja ću mu pokazat opremu stanova i poslovnih prostora..ta fasada u bojama je skuplja od nekih zgrada u ZG-u (karikiram malo).
A sto se tiče energetske učinkovitosti u ZG-u neboderi će bit jedni od najboljih blizu A+ energetske učinkovitosti...uspređivat zgradu HEP-a,INE s ovim je smiješno..ok tebi se više sviđa takav stil gradnje,ali kad pričaš o kvaliteti moraš se malo upoznat šta to znači...