Umjetnicka intervencija na vodotornju , "performans dinamitom" .. to jedino kaj priznam od umjetnosti sto se tice tog smeca zvanog vodotoranj, bode me u oci od kad sam se rodio :bash:MasonicStage™;93238465 said:
Umjetnicka intervencija na vodotornju , "performans dinamitom" .. to jedino kaj priznam od umjetnosti sto se tice tog smeca zvanog vodotoranj, bode me u oci od kad sam se rodio :bash:MasonicStage™;93238465 said:by ze way...nešto vezano uz strojarsku :happy:
Natječaj za prijedlog umjetničkih intervencija na vodotornju Gredelj
keko, hvala za slike! jesi možda uspio nekog zahaltat na gradilištu?
Prije bi zivjel na kozari putu neg tam ;DHaha... kaj nisi ti na Trešnjevci?
:lol:Pa znam da bi radije na kozari puteve jer su tam isto pajceki i piceki kak i na Trnju... Trešnjevka je ipak preurbana za vas![]()
Da ti to otkrije imao bi posla s ovima:izvrsne vijesti, wolv3r, dobrodošao :cheers:
PS, koji je stvarno razlog zašto nejde do stotke?![]()
Posto zivim u tom dijelu grada koji su prije rata zbog puno vojnih zgrada i srpskih oficirskih obitelji zvali "mali Beograd" nebi me cudio ovaj tvoj prijedlog :lol:Nebeski splavovi![]()
Mucko djubre :lol:Baš me briga za toranj.![]()
Kakav mrtvi vodotoranj od kad znam za sebe to govno mi je trn u oku, i zamisljam kako bi izgledalo da ga nema.. pogled na njega lici mi na scenu iz MAD MAX filma a ne na centar jedne metropole.Vodotoranj je nepopravljivo gadan, nemoze ga niakva sminka spasit
U VEGI :lol:Lijepo je vrijeme, di su radnici?? :lol:
KlasikaŠta će vam stabla, krkaj miško sve betonom