SkyscraperCity Forum banner

[Zagreb] - Centar Strojarska | 25fl | 13fl | 2x8f | 96m i 54m

806938 Views 3851 Replies 145 Participants Last post by  dzizs1
Centar Strojarska

Pobjednički projekt već je odabran – izradila ga je tvrtka Proarh, koja na mjestu Strojarske predviđa gradnju dviju stambenih zgrada, ali i dvaju poslovnih tornjeva. Jedan bi toranj imao 25 katova (uz prizemlje), a drugi sedamnaest. Formirao bi se i javni gradski prostor koji bi bio upotpunjen trgovačkim, ugostiteljskim i sličnim sadržajima.

Na temelju Proarhova rješenja Nadbiskupija zagrebačka, koja je vlasnik spomenutog zemljišta, sada bi trebala naći investitora koji bi zapuštenu Strojarsku pretvorio u novi centar Trnja. I plaćao Nadbiskupiji godišnju rentu za to zemljište, koja bi se koristila za financiranje Katoličkog sveučilišta.

Renderi:

Presjek:

Tlocrt:

Ostatak informacija i radova s natječaja na: www.d-a-z.hr

Novi renderi:

tabla:

vizualizacija by: vet

See less See more
13
1 - 20 of 3852 Posts
DRŽIĆEVA STREET - BUS TERMINAL 23/03/2014

roksoslav
See less See more
  • Like
Reactions: 5
Poderane hlače su trenutno IN! :lol:
  • Like
Reactions: 1
Možda je zaružio, ipak je to sa petka na subotu... :lol:
Care tvoj update je bolji nego onaj od VMD-a. Jako dobro. :cheers:
Čini mi se da ima još samo dva kata do TO.
Ma ja ti se ne palim na tehnički savršene slike, nego na dobro odabrane kadrove. Kvaliteta sadržaja ispred tehničke kvalitete!
Tvoji su oni zeleni skroz lijevo?
Ako sam dobro izbrojao i veći je TO.
Ako si iznad 9tog kata imaš super pogled. Baci koju sliku da vidimo kako izgleda strojarska sa tvoje lokacije.
1 - 20 of 3852 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.