big like
kay:
da, sad su preko puta napuštena skladišta ali dugoročno odlična lokacija kojoj je direktno na sjever/sjeverozapad sami centar grada, istočno je vrlo blizu glavna gradska poslovna zona a zapadno buduće nadajmo se uređeno područje GredeljaOvo ce se super uklopit u buduci projekt na mistu Gredelja. Sad je na malo blentavoj lokaciji. :dunno:
Po čemu je to zatvorena lokacija??Ma mene čudi kaj su se odlučili na gradnju na ovoj lokaciji... to mi je ok da se popune ti čumezi u centru grada koji su zapušteni i nekak zatvoreni ... a "lako" će se gradit neboderi uz vukovarsku il neku jaču prometnicu
(mislim "lako" ...lakše nego na ovakvim zatvorenim lokacijama )
Kaj je tebi, to je izjavio 2001., prije 11 godina.I danas vidim da najavljuje svoje javno spaljivanje ako ne riješi problem Jakuševca. I to gle u kojem roku - do kraja svog slijedećeg mandata. :lol:
Jebiga pa znaš da se kod nas sve radi stihijski i tek tolko da se nekaj napravi nema veze kak. :bash:Ma ja ovdje nisam mislio konkreno na Bandića već na ljude koji su to projektirali. Ta avenija je davno zajmišljena i zacrtana kao glavna gradska osovina, a onda na njoj prave nogostupe široke metar i pol, iako mjesta ima ko u priči. Pa jebem ih u glavu retardirane.
Jebiga, taman prije posta sam u prolazu to pročitao u naslovu u Večernjem s namjerom da vidim kaj ovaj opet baljezga i onda zbog nekih drugih stvari zaboravio, a malo prije sam pročitao sadržaj. Sorry.Kaj je tebi, to je izjavio 2001., prije 11 godina.
šta je on u biti sve trebao napraviti od sebe? (po vlastitim riječima)Kaj je tebi, to je izjavio 2001., prije 11 godina.