Ili jednostavno grb Zga. Izgledalo bi kul
You must be very tall then.Meni je vodotoranj do jaja.
čemu, zašto? kom treba voda iz njega?al vodotoranj da se pofarba i neko fora svjetlo stavi bi bio čisto pristojan..
Pa ne zbog vode, jednostavno mislim da bi fora izgledao...čemu, zašto? kom treba voda iz njega?
ajd da je to nekakav posebni vodotoranj, kakvog se ne može vidjeti nigdje drugdje, nego tipični, najobičniji spremnik, na najuobičajenijoj mogućoj konstrukciji...
nek ga urede ili sravne sa zemljom i prodaju u sekundarne sirovine...al ovakav je šaka u oko!
I ti bi bil cakum pakum kad bi te ja dohvatil! :lol:Meni je vodotoranj do jaja. Da ga je obnovit, bio bi cakum pakum. A ove masončeve sljedbenike koji bi ga rušili... Ne želim citirati Cara ili Mamića da ne završim u brigu
Mislim znam da Sauter ne bi imao ništa protiv, ali opet...
Kad bi svaki kvadrat toga prostora tamo iskoristio za nebodere, stalo bi ih oko 300. Misliš da Zagrebu treba 300 nebodera i da Zagreb može privući investitore da u njemu sagrade 300 nebodera? :lol:Na takvoj lokaciji nema što tražiti je*eni vodotoranj.
To je lokacija za nebodere, a ne za vodotornjeve.
Jebiga, ak bi tak rezonirali, onda možemo srušiti cijeli Zagreb. jer ništa kod nas nije tako ekskluzivno da se ne bi veće i ljepše moglo naći negdje drugdje.čemu, zašto? kom treba voda iz njega?
ajd da je to nekakav posebni vodotoranj, kakvog se ne može vidjeti nigdje drugdje, nego tipični, najobičniji spremnik, na najuobičajenijoj mogućoj konstrukciji...
nek ga urede ili sravne sa zemljom i prodaju u sekundarne sirovine...al ovakav je šaka u oko!
Poanta je bila u tome da se taj vodotoranj nikako ne uklapa u taj prostor, a ne u tome da će se tamo izgraditi 300 nebodera.Kad bi svaki kvadrat toga prostora tamo iskoristio za nebodere, stalo bi ih oko 300. Misliš da Zagrebu treba 300 nebodera i da Zagreb može privući investitore da u njemu sagrade 300 nebodera? :lol:
S obzirom da se mnogi ovdje slažu da bi se vodotoranj super uklopio kao ukras da se malo sredi, poanta ti pada u vodu. :lol:Poanta je bila u tome da se taj vodotoranj nikako ne uklapa u taj prostor, a ne u tome da će se tamo izgraditi 300 nebodera.
Naravno, neki su tu zabrijali ko da ih imamo stotinjak po čitavom gradu, pa jedan manje više ne znači ništa. Rušili bi zanimljive i simpatične stvari da dobiju zemljište koje će narednih 50 godina ostat prazno ili na kojem će se u najboljem slučaju sagradit neka tipska već tisuću puta u gradu viđena arhitektura.Ali taj vodotoranj je naš, i jedinstven je u Zagrebu. I odjek je jednog minulog vremena, obilježava lokaciju. I zato ga vrijedi sačuvati!
Ne tražim od nikoga da se složi sa mnom, ja sam samo iznio svoje mišljenje.S obzirom da se mnogi ovdje slažu da bi se vodotoranj super uklopio kao ukras da se malo sredi, poanta ti pada u vodu. :lol:
To smo čekali, ključaj dretvu :lol:Ne tražim od nikoga da se složi sa mnom, ja sam samo iznio svoje mišljenje.
amerikanci npr. ruše svoje stadione od 90k ljudi te pokraj njih grade nove, ljepše i modernije, a mi se tu diskutiramo o jednom prljavom, hrđavom, oronulom i ni po čemu posebnom vodotornju.Ali taj vodotoranj je naš, i jedinstven je u Zagrebu. I odjek je jednog minulog vremena, obilježava lokaciju. I zato ga vrijedi sačuvati!
englezi su sravnili sa zemljom jebeni i usrani wembley, ej wembley... kod nas se oko svakog sraja javi cijela horda dušebrižnika.MasonicStage™;116454414 said:amerikanci npr. ruše svoje stadione od 90k ljudi te pokraj njih grade nove, ljepše i modernije, a mi se tu diskutiramo o jednom prljavom, hrđavom, oronulom i ni po čemu posebnom vodotornju.
Ovo je s wembleyem neusporedivo, srušili su ga jer je stadion potrebno održavati i to jako puno košta. Ako se na njemu ne igraju utakmice, to je čisti trošak. Minijaturni vodotoranj je potrebno prefarbati jednom u 10 godina i to je to.englezi su sravnili sa zemljom jebeni i usrani wembley, ej wembley... kod nas se oko svakog sraja javi cijela horda dušebrižnika.