A počelo je i pranje fasade

Bilo bi lijepo pogotovo kad se krenulo od temelja kad je keko slikavao sa svoje ponistre dan za danomBilo bi zgodno da se može neki time-lapse video isječak složiti.
Par svježih fotki s Vukovarske, specijalno za druga direktora koji nas je pozvao na ćevape. Znao sam ja, druže direktore, da vi ovo čitate. Tako i treba.![]()
Fotke gospođe or it didn't happenBTW dok sam fotkao zadnje fotke kod križanja sa Strojarskom, priđe mi neka gospođa u zrelim godinama i započne sa mnom neobavezni razgovor. Kao, što ja to fotkam, i tako. I pita ona mene:
- A kako to ta zgrada stoji, ako je od stakla? Ja mislim, ako vjetar malo jače puhne, da će to otpuhat.
- Pa ima armirano-betonsku konstrukciju gospođo - velim ja znalački.
- Konstrukciju?
- Da, gospođo, unutra su vam betonski stupovi koji to drže.
- Znači to nije samo na staklu?
- Ne, gospođo.
- Znate kaj, meni je sve to nehumano, tako visoke zgrade. Da nam je bog dragi htio dati krila, dao bi nam krila...
:lol:
3 su ZK tijela:Pitanje:
Čije je zemljište istočno uz bivšu PLIVU (danas u najmo od strane ministarstva pravosuđa), uz Vukovarssku, a do Strojarske.
To zeljište je širine plivinog, a razdvojeno od Gredelja, što znači da nije vezano zanj.
Međutim, dugo vremena je zapušteno.
Tu bi legla jedna lijepa zgrada.
- A kako to ta zgrada stoji, ako je od stakla? Ja mislim, ako vjetar malo jače puhne, da će to otpuhat.
- Pa ima armirano-betonsku konstrukciju gospođo - velim ja znalački.![]()