Još da se ovdje između Radničke i Strojarske tutne par nebodera to bi bio odličan skyline.
na donjogradskoj panorami Palmotićeva se uvijek isticala, tako da nema govora o tome da postaje.Nekako zaboravljena crkva u Palmotićevoj postaje dominantan znak u prostoru.
http://i.imgur.com/tkdodD3.jpg
jesi siguran da nisi želio reći da treba rušenje? mislim, ipak je to crkva? :laugh:A trebala bi i obnovu
onda bubble bobble approvaSa uspinjače se ne vidi, ali vidi se sa Štrosa. Mislim da smo imali takve fotke.
šta pričaš ti, kad sam ja to igdje ikada napisaojesi siguran da nisi želio reći da treba rušenje? mislim, ipak je to crkva? :laugh:
Nesumnjivo, ali nedostajajo joj je neki šmek.na donjogradskoj panorami Palmotićeva se uvijek isticala, tako da nema govora o tome da postaje.
meni su i lokacija i rjesenje savrseniU Zagrebu izgleda kao da jedini kriteriji po kojem se grade neboderi je taj hoce li se oni vidjeti s Gornjeg Grada. Postoji to neko natjecanje sto najstroze osudujem. :bash:Govorimo o parceli ne samo sto se nalazi nadomak pruge vec se nalazi i van donjogradskih okvira zbog cega itekako postaje zagonetno zasto bas tu graditi nesto tako. Lokacija je ful promasena:down: Sto se tice arthitetonskog rijesenja, takoder mi se ne svida.hno: ova staklena kutija za cipele mi je koma.
hno:
al definitvno treba jos koji neboder u blizini, jer je glupo gledat samo jednogmeni su i lokacija i rjesenje savrseni
sa kolodvora se jebeno vidi :cheers: