A rupe treba nečim popuniti :banana:
Ako projekt prdne, jednim klikom vratimo u cons dretvu. A vaditi sve ovo van ako ispadne haleluja da nismo otvorili novu dretvu bila bi muka Isusova
A rupe treba nečim popuniti :banana:Zahaltali smo DOMZG i ja jednog sada, za sada je sigurno samo da se kopa rupa :lol:
Umjetnicka intervencija na vodotornju , "performans dinamitom" .. to jedino kaj priznam od umjetnosti sto se tice tog smeca zvanog vodotoranj, bode me u oci od kad sam se rodio :bash:MasonicStage™;93238465 said:by ze way...nešto vezano uz strojarsku :happy:
Natječaj za prijedlog umjetničkih intervencija na vodotornju Gredelj
keko, hvala za slike! jesi možda uspio nekog zahaltat na gradilištu?
Ima u Zagrebu puno stvari koje bodu oči, ali taj vodotoranj nije jedna od njih.Umjetnicka intervencija na vodotornju , "performans dinamitom" .. to jedino kaj priznam od umjetnosti sto se tice tog smeca zvanog vodotoranj, bode me u oci od kad sam se rodio :bash:
Valjda znaju da kopaju rupu.:dunno:Ne mogu vjerovati da ne znaju što kopajuhno:
Mene taj toranj još ni jenput ni v oko piknul.Ima u Zagrebu puno stvari koje bodu oči, ali taj vodotoranj nije jedna od njih.
majko mila, po kojem kriteriju to treba zaštićivat... kakva je to specijalna vrijednost, što je toliko spektakularno i revolucionarno u jednoj takvoj primitivnoj konstrukciji, najobičnijoj vodospremi na čeličnoj konstrukciji... primitivno postrojenje za dobivanje tlaka... hoćemo onda za desetak godina i crpne stanice, revizorna okna ili hidrante početi zaštićivati kao kulturna dobra??MasonicStage™;93242854 said:vodotoranj još nije zaštićen i piše vam na onom linku kojeg sam poslao da se može i rušiti, ali to oni nebi željeli, pa će provesti postupak da ga zaštite.
Ništa čudno. Ako su pitali nekog šljakera, normalno da nema pojma. Ali da su uhvatili kakvog inženjera, možda bi dobili koji vredniji podatak.ElUsurpador Zahaltali smo DOMZG i ja jednog sada, za sada je sigurno samo da se kopa rupa
Ne mogu vjerovati da ne znaju što kopajuhno: