Tko je investitor? Samo nemojte reči da će zgrade niknuti bezradnom gradnjom, poput bezgrešnog začeća.
Možda da ponovimo samo za tebe: još ne znamo tko je investitor. :laugh:Pa zato i pitam tko je investitor. I još sam napomenuo da ne želim šale.:dunno:
ja sam se vraćao s aerodroma, pa nisam imao fotić pri ruci, ali ovo što je keko poslikao izvrsno pokazuje trenutno stanje. hvala za slikekay:
Čudnovati su putevi Gospodnji..![]()
nisiJesam ja to dobro nabrojo 30 katova na visem neboderu![]()
Ma da? :|Možda da ponovimo samo za tebe: još ne znamo tko je investitor. :laugh:
Jesam ja to dobro nabrojo 30 katova na visem neboderu![]()
^^ najviši će imati P+25. :cheers:nisi
33 simboličnoJesam ja to dobro nabrojo 30 katova na visem neboderu![]()
Pa valjda nece investirati samo u jamu... Koliko vidim na njihovim stranicama oni su investitori mnogih objekata pa tako mislim da je i ovo njihov projekt.stric said:Keko :cheers:
Neželim biti partibrejker, ali oni su prema ovoj tabeli zaduženi samo za jamu. Ništa ne piše o objektima. Nadam se da će oni biti investitor i u gradnji samih zgrada.
Jama za SOT je stajala barem godinu dana, jama za Vrbani šoping centar stoji puuuno godina, jama za Moji Dvori stoji puuuuno godina...............Ti kak da si s Marsa opal.:lol:MasonicStage™;93637813 said:zar se ikad u zagrebu desilo da je jama stajala, a da se ništa nije gradilo nakon toga? ja to baš i nisam vidio.